Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Everton İddaa Tahmini 31.12.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Everton deplasmanda, Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Manchester City ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.18, beraberlik 7.80, Everton kazanır ise 19.00 olarak açıklanmış.

Manchester City Zirve Takibinde

Manchester City, Dünya Kupası arasına şok bir mağlubiyet ile girmişti. Etihad’da konuk ettikleri Brentford’a 2-1 kaybeden Pep Guardiola’nın öğrencileri, sezonun 2. yenilgisini yaşadı. Bir önceki mağlubiyetini ise Anfield’da Liverpool’a karşı aldılar. Geçtiğimiz hafta içi ise Elland Road’da Leeds United engelini 3-1 ile geçen Manchester City, zirve takibini devam ettirdi. Lider Arsenal’ın 5 puan gerisindeler ve liderlik umutlarını sürdürüyorlar. Bu hafta ise Etihad’da Everton’ı konuk edecek Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı bulunuyor. 

Everton Evinde Mağlup 

Everton’da moraller bozuk. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Goodison Park’da Wolverhampton’ı konuk eden Frank Lampard’ın ekibi, mücadeleden 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Everton, uzatma dakikalarında yediği golle sahadan puansız ayrılan taraf oldu. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da puan çıkartamayan Everton, kümede kalma savaşı veriyor. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer alan Everton’ın bu hafta Manchester City deplasmanında da işi çok zor. Maç öncesinde Everton’da Dominic Calvert Lewin, James Garner ve Andros Townsend sakat olan isimler. 

Manchester City – Everton Maç Bilgileri

Manchester City – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı bulunuyor. Everton’da Dominic Calvert Lewin, James Garner ve Andros Townsend sakat olan isimler. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay, Salamon Rondon

İddaa Tahmini

Everton, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Goodison Park’da konuk ettikleri Wolverhampton’a 2-1 kaybettiler. Son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Everton, düşme hattının 1 puan üzerinde. Manchester City ise Brentford mağlubiyetini, Leeds United galibiyeti ile telafi etti. Hafta içi Elland Road’dan 3-1’lik galibiyet ile döndüler. Bu hafta konuk edecekleri Everton karşısında da farklı kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, 2 puan bıraktı. Etihad’da konuk ettikleri Everton ile 1-1 berabere kaldılar.