Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Leeds United İddaa Tahmini 31.12.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Newcastle United iç sahada, Leeds United ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Newcastle United ile Leeds United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 1.48, beraberlik tercihinin 4.70, Leeds United galibiyetinin ise 7.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United’dan Üst Üste Galibiyetler 

Newcastle United’da işler yolunda gidiyor. Premier Lig’de üst üste galibiyetler alan Newcastle United, galibiyet serisine 6.bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta King Power’da Leicester City’e konuk olan Newcastle United, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Miguel Almiron, gollerine devam etti ve Newcastle United’a galibiyeti getiren başlıca isimlerden biriydi. Premier Lig’de üst üste 6. galibiyetini alan Eddie Howe’un ekibi, bu hafta konuk edeceği Leeds United karşısında da maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Jonjo Shelvey ve Alexander Isak sakat olan isimler. 

Leeds United Evinde Kaybetti 

Leeds United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Elland Road’da konuk ettiği Manchester City karşısında puan alamadı. Sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Üst üste 2. yenilgisini yaşayan Jesse Marsch’ın ekibi, bir önceki maçta ise Tottenham deplasmanından 4-3’lük mağlubiyet ile dönmüştü. Son 2 maçta kalesinde 7 gol gören Leeds United, bu hafta Newcastle United deplasmanına konuk olacak. St. James Park’da güçlü rakibine karşı direnmeleri pek kolay gözükmüyor. Maç öncesinde Leeds United’da Stuart Dallas, Luis Sinisterra ve Patrick Bamford’un sakatlıkları sürüyor. 

Newcastle United – Leeds United Maç Bilgileri

Newcastle United – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Jonjo Shelvey ve Alexander Isak sakat olan isimler. Leeds United’da Stuart Dallas, Luis Sinisterra ve Patrick Bamford’un sakatlıkları sürüyor. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Saint Allan Maximin

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

İddaa Tahmini

Newcastle United’da işler yolunda gidiyor. Premier Lig’de üst üste galibiyetler alarak dikkat çeken Newcastle Unitd, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leicester City deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile döndü. İlk yarıda buldukları gollerle fişi erken çektiler. Leeds United ise son 2 maçta Tottenham ve Manchester City’e kaybetti. St. James Park’da da işleri zor. Newcastle United kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.