Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Manchester United İddaa Tahmini 31.12.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Wolverhampton iç sahada, Manchester United’ı konuk edecek. Mücadele saat 15.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Wolverhampton ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Wolverhampton kazanır 4.10, beraberlik 3.65, Manchester United kazanır ise 1.95 olarak açıklanmış. 

Wolverhampton Deplasmanda Kazandı 

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Goodison Park’da Everton’a konuk olan Kurtlar, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Daniel Podece ve Ryan Ait Nouri’nin golleriyle 3 puanı alan Wolverhampton, Premier Lig’de 5 maç aradan sonra galip geldi. Yeni hocası Julen Lopetegui yönetiminde ilk galibiyetini alan Wolverhampton, kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta Molineux Ground’da Manchester United’ı konuk edecek Wolverhampton’da Sasa Kaladzjic ve Pedro Neto’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Manchester United Favori Taraf 

Manchester United, geçtiğimiz hafta Old Trafford’da konuk ettiği Nottingham Forest karşısında rahat bir galibiyet aldı. Sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılan Kırmızı Şeytanlar, üst sıra takibini de sürdürüyor. Puanını 29 yapan Erik ten Hag’ın öğrencileri, 5. sırada yer alıyor. Lig Kupası’nda ise son 16 turunda Burnley’i 2-0 ile geçen Manchester United, tur atlamayı başarmıştı. Premier Lig’de deplasmanda oynadığı son 7 deplasman maçında sadece Aston Villa karşısında kaybeden Manchester United, bu hafta konuk olacağı Wolverhampton karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Jadon Sancho ve Diogo Dalot sakat olan isimler.

Wolverhampton – Manchester United Maç Bilgileri

Wolverhampton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kaladzjic ve Pedro Neto’nun sakatlıkları bulunuyor. Manchester United’da Jadon Sancho ve Diogo Dalot sakat olan isimler.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Hee Chan Hwang

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony Jadon Sancho, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta sürprizy yaptı. Everton deplasmanında 1-0 geriye düştükleri maçı -1 kazandılar. 5 maç aradan sonra 3 puan alan Julen Lopetegui’nin ekibi, 18. Sıraya yükseldi. Manchester United ise Nottingham Forest’ı 3 golle geçti. Hücumda etkili bir maç çıkarttılar ve galibiyeti hak ettiler. Bu hafta konuk olacakları Wolverhampton deplasmanında da favoriler. Manchester United kazanır ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, tek golle güldü. Wolverhampton’ı Rashford’un golüyle 1-0 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.