TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 03.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor evinde, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Antalyaspor Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 4.42, beraberlik 3.95, Fenerbahçe kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.

Antalyaspor Alt Sıralarda

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Başakşehir deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Başakşehir karşısında vasat bir performans gösteren Antalyaspor’un pozisyon bulmakta da zorlandığını belirtelim. Süper Lig’de son maçını gol atamadan kaybeden Antalyaspor, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında da işleri son derece zor olacak.

Fenerbahçe Zirve Takibinde

Fenerbahçe, 2 maçlık mağlubiyet serisini, geçtiğimiz hafta sona erdirdi. Kadıköy’de Hatayspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Giresunspor ve Trabzonspor mağlubiyetlerini sona erdiren Sarı Lacivertliler, Süper Lig’de zirve takibini de devam ettirdi. Lider Galatasaray’ın sadece 1 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe bu hafta kazanırsa, maç fazlasıyla liderliğe yükelecek. Önümüzdeki hafta sonu da Fenerbahçe’nin Galatasaray ile karşılaşacağını belirtelim. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres ve Joao Pedro sakat. Enner Valencia’nın ise durumu maç saatinde belli olacak.

Antalyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Antalyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres ve Joao Pedro sakat. Enner Valencia’nın ise durumu maç saatinde belli olacak.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Antalyaspor’un düşüşü devam ediyor. Ankaragücü karşısında iç sahada 2-0 kaybeden Akdeniz ekibi, geçen hafta konuk olduğu Başakşehir deplasmanında da 2-0 kaybetti. Son 2 maçtan puan çıkartamadılar. Fenerbahçe ise Hatayspor’u 4 golle geçti. Trabzonspor mağlubiyetini bir nevi unutturdular diyebiliriz. Lider Galatasaray’ınm sadece 1 puan gerisindeler. Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir maç. Antalyaspor deplasmanında hata yapmazlar. Fenerbahçe’den 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Michy Batshuayi’nin golleriyle 3 puanı kaptı. Antalyaspor deplasmanında 2-1 kazandılar ve lider Galatasaray’ın takibini sürdürdüler.