Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Liverpool İddaa Tahmini 02.01.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Liverpool deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Brentford Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Brentford kazanır 5.65, beraberlik 4.60, Liverpool kazanır ise 1.58 olarak açıklanmış.

Brentford Dikkat Çekiyor

Brentford, Premier Lig’de dikkat çekici sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta West Ham deplasmanına konuk olan Thomas Frank’ın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Ivan Toney ve Josh Da Silva’nın golleriyle 3 puanı alan Brentford, Premier Lig’de yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkartmış oldu. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Brentford, bu hafta konuk edeceği Liverpool karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Brentford’da Kristoffer Ajer ve Frank Onyeka sakat olan isimler.

Liverpool 4 Maçtır Kazanıyor

Liverpool’da moraller yerinde. Premier Lig’de son dönemde üst üste galibiyetler alan Liverpool, geçtiğimiz hafta Anfield’da konuk ettiği Leicester City karşısında da kazanmayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup eden Jurgen Klopp’un ekibinin şanslı bir galibiyet aldığını belirtelim. Liverpool golleri, Faes’in kendi kalesine attığını da belirtmekte fayda var. Son 4 maçını da kazanarak çıkışa geçen Liverpool, ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Bu hafta ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Liverpool’da Luis Diaz, Curtis Jones, Arthur, Diogo Jota ve James Milner sakat olan isimler.  

Brentford – Liverpool Maç Bilgileri

Brentford – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Kristoffer Ajer ve Frank Onyeka sakat olan isimler. Liverpool’da Luis Diaz, Curtis Jones, Arthur, Diogo Jota ve James Milner sakat olan isimler.  

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de üst üste 4. Galibiyetini aldı. Geçtiğimiz hafta Anfield’da Leicester City’i 2-1 mağlup ettiler. Brentford’da haftayı galibiyet ile kapattı. West Ham deplasmanına konuk olan Brentford, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve çıkışını devam ettirdi. Temposu yüksek ve gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool’un 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Brentford deplasmanına 3-1 mağlup oldular.