İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.01.2023

İddaa fikstüründe 2 Ocak Pazartesi günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak hazırladık. 17. hafta karşılaşmalarıyla, yeni haftanın ilk gününde kazanmanızı dileriz.

Strasbourg – Troyes: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.75 (intobet) ;beIN SPORTS 4 ekranlarından 2 Ocak Pazartesi günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 17. hafta mücadelesinde, Strasbourg ile Troyes karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta PSG deplasmanına konuk olan Strasbourg, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, üst üste 6. kez puan kaybı yaşadı. Son 6 haftadan 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan ev sahibi, 16 haftalık fikstürde ise 15 kez puan kaybetti. Ligin en zayıf halkası Angers dışında hiçbir rakibine diş geçirmeyi başaramayan Julien Stephane’nin öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşünde düşme hattında yer almaya devam ediyor. Lider PSG’yi ilk yarıdan itibaren 10 kişi yakalamalarına rağmen, üstünlük kurmayı başaramayan Strasbourg, ilk 16 hafta en zayıf performans grafiklerinden birini sergiledi. Düşme hattından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, Troyes karşısında kazanarak, düşme hattından kurtulmak istiyor. Kalesinde tam 28 gole engel olamayan Strasbourg, rakip filelere ise sadece 18 gol gönderebildi. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Nantes’i iç sahada konuk eden Troyes, 2022 Dünya Kupası arasına 7 haftalık galibiyet hasretiyle girmiş ve göreve milli arada Kisnorbo’yu getirmişti. Yeni hocasıyla ilk sınavına çıkan konuk ekip, ligde zor günler geçiren Nantes ile golsüz berabere kaldı. Kalesini ilk kez bir maçta gole kapatmayı başaran Troyes, aynı zamanda son 8 haftada ilk kez rakip fileleri havalandıramadı. Teknik adam değişikliğinin ardından daha iyi bir savunma performansıyla karşımıza çıksalar da, galibiyet için henüz yeterli olamadılar. Düşme hattından sadece 2 puan uzaklıkta yer alan Troyes, 16 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, bu sezon bol gollü mücadelelere imza attı. 16 maçlarının 11’inde 2.5 gol barajı aşıldı. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Strasbourg ile Troyes karşı karşıya geliyor. Ev sahibi 6 haftadır galibiyet yaşamazken, konuk ekip ise son 8 haftanın tamamında puan kaybetti. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

Rennes – Nice: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de 16. hafta geride kalırken, 4. sırada kendisine yer bulmayı başaran Rennes, 2 Ocak Pazartesi akşamı sahasında 9. sıradaki Nice’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 23.00’te sahne alacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4. Fransa Ligue 1 sahnesinde Bruno Genesio ve öğrencilerini 12 hafta sonra mağlup edebilen takım Reims oldu. 2022 Dünya Kupası öncesi Fransa Ligue 1’de 12 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Rennes, milli ara dönüşü deplasmanda Reims’e 3-1 kaybetti. Erken gelen goller ev sahibinde tüm planları bozarken, ilk yarıda Arthur Theate’nin golüyle devre arasına 2-1 geride girdiler. Farkı ilk yarıda 1’e indirmeyi başaran Rennes, ikinci yarıda bir kez daha fırsatları değerlendiremedi. 12 hafta sonra gelen mağlubiyetle birlikte 4. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, lider ile puan farkının 13’e çıkmasına engel olamadı. UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup performansına rağmen, son maçta liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Rennes, kritik hatalara imza atmasına rağmen, iki kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. 16 haftada 32 kez rakip fileleri havalandıran ev sahibi, ligin en golcü takımları arasında yer alıyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 16 haftayı 5 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Nice, 21 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Lucien Favre yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve uzun bir süre istikrardan uzak kalan Nice, son haftalarda ise etkisini artırmayı başardı. Son 7 haftalık fikstürde konuk ekibin mağlubiyeti bulunmuyor. 2022 Dünya Kupası dönüşü iç sahada Lens’i konuk eden Lucien Favre’nin öğrencileri, liderin en yakın takipçisine gol ve galibiyet fırsatı tanımadı. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona ererken, Nice üst üste 2. beraberliğini aldı. Son 2 haftada Lyon ve Lens’e geçit vermeyen ekip, iyi savunma performansıyla kolay maç kaybetmezken, gol yollarında ise henüz istediği başarıyı yakalayamadı. 16 haftada 15 gol atıp, kalelerine ise 17 gol gördüler. Fransa Ligue 1 sahnesinde 2022 Dünya Kupası dönüşü 12 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Rennes, iç sahada ezeli rakibi Nice’ı konuk edecek. Rennes yeniden toparlanmayı başaracak ve Reims mağlubiyetini, ezeli rakibini mağlup ederek telafi edecektir.

Montpellier – Marsilya: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; 2 Ocak Pazartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri Montpellier ile Marsilya’nın zorlu 3 puan mücadelesi bekliyor. 17. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 21:00’de sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Montpellier cephesinde 7 haftalık galibiyet hasreti sona erdi. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 4 maçta aldığı mağlubiyetlerin ardından, çareyi teknik adam değişikliğinde bulurken, 4 hafta önce göreve Romain Pitau’yu getirdi. Yeni hocasıyla 3 maçtan 2 puan toplayan Montpellier, 2022 Dünya Kupası’nı fırsata çevirdi diyebiliriz. Yeni hocasıyla kamp dönemi geçirme şansı yakalayan ev sahibi, sahalara galibiyetle geri döndü. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lorient deplasmanında Teji Savanier ve Elye Wahi’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanan Montpellier, Fransa Ligue 1 sahnesinde uzun bir aranın ardından etkili oldu. 17 puanla 12. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, bu hafta zirve mücadelesi veren Marsilya’yı sahasında konuk edecek. Son 3 haftada maç kaybetmeyen Pitau’nun öğrencileri, seriyi Marsilya karşısında sürdürmek istiyor. 2022 Dünya Kupası dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde Marsilya rüzgarları esti. Geçtiğimiz hafta sahasında ligin yeni ekiplerinden Toulouse’u konuk eden Igor Tudor’un öğrencileri, 16. haftanın en iyi performansını sergiledi ve 6-1’lik net galibiyetle, üst üste 3. kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya namağlup performans grafiğiyle damga vuran Marsilya, 4 maçta yaşanan puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan konuk ekip, Tudor yönetiminde bir kez daha yükselişe geçti. Son 3 haftada Lyon, Monaco ve Toulouse karşısında toplam 10 golle galip gelmeyi başaran konuk ekip, 33 puanla 3. sıraya kadar yükseldi. Güven tazeleyen Marsilya, zirve takibini 11 puan geride sürdürmeyi başarırken, Montpellier deplasmanında hata yapmak istemiyor. Fransa Ligue 1’de 16. haftaya damga vurmayı başaran Igor Tudor’un öğrencileri, Lens ile birlikte zirve takibine devam ediyor. Üst üste 3 maçtan galip ayrılan Marsilya, galibiyet serisine Montpellier deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.77

intobet Bahis Oranı: 5.82