Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Troyes Maç Tahmini 02.01.2023

beIN SPORTS 4 ekranlarından 2 Ocak Pazartesi günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 17. hafta mücadelesinde, Strasbourg ile Troyes karşı karşıya gelecek.

Bets10, Strasbourg galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.75, Troyes galibiyetine ise 4.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Strasbourg 6 Maçtır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta PSG deplasmanına konuk olan Strasbourg, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, üst üste 6. kez puan kaybı yaşadı. Son 6 haftadan 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan ev sahibi, 16 haftalık fikstürde ise 15 kez puan kaybetti. Ligin en zayıf halkası Angers dışında hiçbir rakibine diş geçirmeyi başaramayan Julien Stephane’nin öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşünde düşme hattında yer almaya devam ediyor. Lider PSG’yi ilk yarıdan itibaren 10 kişi yakalamalarına rağmen, üstünlük kurmayı başaramayan Strasbourg, ilk 16 hafta en zayıf performans grafiklerinden birini sergiledi. Düşme hattından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, Troyes karşısında kazanarak, düşme hattından kurtulmak istiyor. Kalesinde tam 28 gole engel olamayan Strasbourg, rakip filelere ise sadece 18 gol gönderebildi.

Troyes Toparlanmayı Başaramadı

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Nantes’i iç sahada konuk eden Troyes, 2022 Dünya Kupası arasına 7 haftalık galibiyet hasretiyle girmiş ve göreve milli arada Kisnorbo’yu getirmişti. Yeni hocasıyla ilk sınavına çıkan konuk ekip, ligde zor günler geçiren Nantes ile golsüz berabere kaldı. Kalesini ilk kez bir maçta gole kapatmayı başaran Troyes, aynı zamanda son 8 haftada ilk kez rakip fileleri havalandıramadı. Teknik adam değişikliğinin ardından daha iyi bir savunma performansıyla karşımıza çıksalar da, galibiyet için henüz yeterli olamadılar. Düşme hattından sadece 2 puan uzaklıkta yer alan Troyes, 16 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, bu sezon bol gollü mücadelelere imza attı. 16 maçlarının 11’inde 2.5 gol barajı aşıldı.

Strasbourg – Troyes Maç Bilgileri

Strasbourg – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Le Marchand, Dagba, Kandil ve Thomas Delaine’nin sakatlıkları devam ediyor. Troyes cephesinde Mama Balde kart cezalısı.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Ripart Renaud, Ike Ugbo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Strasbourg ile Troyes karşı karşıya geliyor. Ev sahibi 6 haftadır galibiyet yaşamazken, konuk ekip ise son 8 haftanın tamamında puan kaybetti. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 5 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Troyes deplasmanda 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.