TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Hatayspor Bahis Tahmini 03.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Ümraniyespor iç sahahada, Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ümraniyespor kazanır 2.31, beraberlik 3.58, Hatayspor kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Ümraniyespor Son Sırada

Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Recep Uçar’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçta Avounou’nun golleriyle 3 puanı alan Ümraniyespor, Süper Lig’de bu sezon 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Süper Lig’de 10 puan toplayan Ümraniyespor, ligin dibinde yer alıyor. Bu hafta ise Hatayspor karşısında da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyorlar.

Hatayspor Düşme Hattında

Hatayspor, Süper Lig’de düşme hattına geriledi. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Hatayspor, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda hiçbir varlık gösteremediler. Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Volkan Demirel’in ekibinin düşme hattına gerilediğini de belirtelim. Bu hafta ise ligin son sırasındaki Ümraniyespor’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Hatayspor’da Burak Öksüz, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Ümraniyespor – Hatayspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Burak Öksüz, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Ruben Riberio, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Ümraniyaspor, Süper Lig’de 2. Galibiyetini geçen hafta aldı. Ankaragücü deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. Hatayspor ise konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından 4-0 mağlup ayrıldı. Ümaniyespor, ligin son sırasında yer alıyor ama son haftalarda olumlu sinyaller veriyorlar. Hem Ümraniyespor’dan hem de Hatayspor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor, 2 kez geriye düştü ama maçı bırakmadı. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılarak 1 puanı aldılar.