Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Newcastle United İddaa Tahmini 03.01.2023

İngiltere Premier Lig’de Salı günü 4 maç var. Lider Arsenal iç sahada, Newcastle United ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Arsenal ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.85, beraberlik 3.80, Newcastle United kazanır ise 4.35 olarak açıklanmış.

Arsenal 5 Maçtır Kazanıyor

Arsenal, Premier Lig’de galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta AMEX’de Brighton’ın konuğu olan Arsenal, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Müthiş bir 90 dakika oynayan Londra ekibi, üst üste 5. Galibiyetini alarak liderliğini devam ettirdi. En yakın takipçisi Manchester City’nin 7 puan üzerine çıkmayı başaran Arsenal’da yüzler gülüyor. Bu hafta ise Emirates’de Newcastle United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus ve Emile Smith Rowe sakat olan isimler.

Newcastle United Sürpriz Peşinde

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Leeds Unitedi le golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Newcastle United, yenilmezlik serisini ise 12 maça çıkarttı. Bu sezon ilk ve tek mağlubiyetini Liverpool deplasmanında alan Newcastle United, Ağustos ayından bu yana Premier Lig’de mağlubiyet yüzü görmüyor. Eddie Howe’un ekibi, bu hafta ise lider Arsenal’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Jonjo Shelvey ve Alexander Isak’ın sakatlıkları sürüyor.

Arsenal – Newcastle United Maç Bilgileri

Arsenal – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Jesus ve Emile Smith Rowe sakat olan isimler. Newcastle United’da Jonjo Shelvey ve Alexander Isak’ın sakatlıkları sürüyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Joelinton

İddaa Tahmini

Arsenal’da işler yoluna gidiyor. Geçen hafta Brighton deplasmanında da 4-2 kazanan Arsenal, galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Manchester City’nin 7 puan önünde lider konumdalar. Newcastle United ise St. James Park’da konuk ettiği Leeds United ile golsüz berabere kaldı. Premier Lig’de tam 12 maçtır kaybetmiyorlar. Arsenal, maçın favorisi. Emirates’de çok iyi oynuyorlar. Newcastle United karşısında da kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal’ın galibiyet serisi sona erdi. Emirates’de konuk ettikleri Newcastle United ile golsüz berabere kaldılar.