İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.01.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Leicester City – Fulham: MS 1, 1.95 (iddaa) –2.25 (Bets10) ; Leicester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Anfield’da Liverpool’un konuğu oldu. Rakibine 2-1 kaybeden Leicester City, Dünya Kupası dönüşünde oynadığı 2 maçtan da puan çıkartamadı. Bir önceki hafta ise King Power’da konuk ettikleri Newcastle United’a 3-0 kaybetmişlerdi. Liverpool karşısında öne geçtiği maçta Wout Faes’in kendi kalesine attığı 2 golle maçı kaybeden Leicester City’de moraller bozuk. Brendan Rodgers’ın ekibi bu hafta Fulham’ı konuk edecek. Maç öncesinde Leicester City’de Patson Daka’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Fulham, Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanıyor. 2 hafta önce Crystal Palace deplasmanına konuk olan Marco Silva’nın öğrencileri, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Dikkat çekici bir galibiyet alan Fulham, geçen hafta ise Craven Cottage’de Southampton engelini de 2-1 ile geçti. Son 2 maçta 6 puan toplayan Fulham, Avrupa hedefini de devam ettiriyor. Bu hafta ise King Power’da konuk olacakları Leicester City karşısında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Neeskens Kebano ve Manor Solomon’un sakatlıkları sürüyor. Fulham, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Crystal Palace’ı 3-0, Southampton’ı ise 2-1 ile geçtiler. İlk 6 umutlarını iyice arttıran Fulham’da moraller yerinde. Leiceser City ise geçen hafta Liverpool’a 2-1 kaybetti. Son 2 maçtan da puan çıkartamadılar. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Fulham’ı mağlup ederler ve moral bulurlar.

Everton – Brighton: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Everton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir sonuç aldı. Etihad’da Manchester City’e konuk olan Everton, rakibi ile 1-1 berabere kaldı ve az da olsa moral buldu. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kaybeden Frank Lampard’ın öğrencileri, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. Düşme hattına yaklaşan Everton, bu hafta Goodison Park’da Brighton’ı konuk edecek. Goodison Park’da oynadıkları son maçta ise Wolverhampton’a 2-1 kaybetmişlerdi. Maç öncesinde Everton’da Amadou Onana kart cezalısı. James Garner ise sakat. Brighton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de lider Arsenal’ı konuk eden Brighton, sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Premier Lig’de son haftalarda bir türlü kalesini gole kapatamayan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, savunma anlamında da pek güven vermiyor. Premier Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada da kalesinde gol gördüler. Bu hafta Goodison Park’da Everton’a konuk olacak Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı devam ediyor. Everton, geçtiğimiz hafta Etihad’da puan almayı başardı. Manchester City ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de tam 5 maçtır da kazanamadıklarını belirtelim. Brighton ise geçen hafta AMEX’de lider Arsenal’ı konuk etti ve mücadeleden 4-2 mağlup ayrıldı ama hücumda gösterdikleri performans ile beğeni topladılar. Everton’ın savunması güven vermiyor. Öte yandan Brighton’da son 6 maçta da gol yedi. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

Ümraniyespor – Hatayspor: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Recep Uçar’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçta Avounou’nun golleriyle 3 puanı alan Ümraniyespor, Süper Lig’de bu sezon 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Süper Lig’de 10 puan toplayan Ümraniyespor, ligin dibinde yer alıyor. Bu hafta ise Hatayspor karşısında da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyorlar. Hatayspor, Süper Lig’de düşme hattına geriledi. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Hatayspor, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda hiçbir varlık gösteremediler. Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Volkan Demirel’in ekibinin düşme hattına gerilediğini de belirtelim. Bu hafta ise ligin son sırasındaki Ümraniyespor’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Hatayspor’da Burak Öksüz, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ümraniyaspor, Süper Lig’de 2. Galibiyetini geçen hafta aldı. Ankaragücü deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. Hatayspor ise konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından 4-0 mağlup ayrıldı. Ümaniyespor, ligin son sırasında yer alıyor ama son haftalarda olumlu sinyaller veriyorlar. Hem Ümraniyespor’dan hem de Hatayspor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

Toplam İddaa Oranı: 4.43

Bets10 Bahis Oranı: 6.72