İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.01.2023

3 Ocak Salı günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Antalyaspor – Fenerbahçe: MS 2, 1.59 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Başakşehir deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Başakşehir karşısında vasat bir performans gösteren Antalyaspor’un pozisyon bulmakta da zorlandığını belirtelim. Süper Lig’de son maçını gol atamadan kaybeden Antalyaspor, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında da işleri son derece zor olacak. Fenerbahçe, 2 maçlık mağlubiyet serisini, geçtiğimiz hafta sona erdirdi. Kadıköy’de Hatayspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Giresunspor ve Trabzonspor mağlubiyetlerini sona erdiren Sarı Lacivertliler, Süper Lig’de zirve takibini de devam ettirdi. Lider Galatasaray’ın sadece 1 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe bu hafta kazanırsa, maç fazlasıyla liderliğe yükelecek. Önümüzdeki hafta sonu da Fenerbahçe’nin Galatasaray ile karşılaşacağını belirtelim. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres ve Joao Pedro sakat. Enner Valencia’nın ise durumu maç saatinde belli olacak. Antalyaspor’un düşüşü devam ediyor. Ankaragücü karşısında iç sahada 2-0 kaybeden Akdeniz ekibi, geçen hafta konuk olduğu Başakşehir deplasmanında da 2-0 kaybetti. Son 2 maçtan puan çıkartamadılar. Fenerbahçe ise Hatayspor’u 4 golle geçti. Trabzonspor mağlubiyetini bir nevi unutturdular diyebiliriz. Lider Galatasaray’ınm sadece 1 puan gerisindeler. Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir maç. Antalyaspor deplasmanında hata yapmazlar. Fenerbahçe’den 3 puan bekliyorum.

Arsenal – Newcastle United: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Arsenal, Premier Lig’de galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta AMEX’de Brighton’ın konuğu olan Arsenal, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Müthiş bir 90 dakika oynayan Londra ekibi, üst üste 5. Galibiyetini alarak liderliğini devam ettirdi. En yakın takipçisi Manchester City’nin 7 puan üzerine çıkmayı başaran Arsenal’da yüzler gülüyor. Bu hafta ise Emirates’de Newcastle United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus ve Emile Smith Rowe sakat olan isimler. Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Leeds Unitedi le golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Newcastle United, yenilmezlik serisini ise 12 maça çıkarttı. Bu sezon ilk ve tek mağlubiyetini Liverpool deplasmanında alan Newcastle United, Ağustos ayından bu yana Premier Lig’de mağlubiyet yüzü görmüyor. Eddie Howe’un ekibi, bu hafta ise lider Arsenal’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Jonjo Shelvey ve Alexander Isak’ın sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da işler yoluna gidiyor. Geçen hafta Brighton deplasmanında da 4-2 kazanan Arsenal, galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Manchester City’nin 7 puan önünde lider konumdalar. Newcastle United ise St. James Park’da konuk ettiği Leeds United ile golsüz berabere kaldı. Premier Lig’de tam 12 maçtır kaybetmiyorlar. Arsenal, maçın favorisi. Emirates’de çok iyi oynuyorlar. Newcastle United karşısında da kazanan taraf olurlar.

Manchester United – Bournemouth: H1, 1.50 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Manchester United’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Manchester United, tek golle 3 puanın sahibi oldu. Markus Rashford’un golüyle kazanan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini elde etti. Newcastle United ve Manchester City’nin puan kaybettiği haftada kazanan Manchester United, ilk 4 umutlarını da arttırmaya devam ediyor. Erik ten Hag’ın ekibi, bu hafta Bournemouth’u konuk edecek ve bu karşılaşmanında net favorisiler. Maç öncesinde Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı sürüyor. Bournemouth, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Önce Chelsea’ye ardından ise Crystal Palace’a 2-0’lık skorlar ile kaybeden Bournemouth’da moraller bozuk. Düşme hattına da yaklaşmaya başlayan Gary O’Neil’ın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de 16 puan toplayabildi. Düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler. Özellikle deplasman maçlarında da puan almakta zorlanan Bournemouth’un son 3 deplasman maçını da kaybettiğini belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Manchester United’a karşı da puan alma ihtimalleri son derece düşük. Manchester United, geçtiğimiz hafta Wolverhmapton delamanında tek golle kazandı. Markus Rashford’un golüyle 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Manchester United’da moraller yerinde. Bournemouth ise son haftalarda etkisiz. Geçen hafta Vitality’de konuk ettikleri Crystal Palace’a 2-0 mağlup oldular. Premir Lig’de oynadıkları son 7 maçta tam 6 kez kaybettiler. Manchester United’ın rahat kazanması gereken bir maç. Bournemouth karşısında farklı kazanırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.74

Bets10 Bahis Oranı: 6.16