Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Manchester City İddaa Tahmini 05.01.2023

İngiltere Premier Lig’de zirve yarışında geçen hafta yara alan Manchester City deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Beın Spors 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Chelsea ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 5.20, beraberlik tercihinin 4.05, Manchester City galibiyetinin ise 1.68 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea 2 Puan Bıraktı

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldılar. Sterling’in golüyle öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Maviler, 2 puan bıraktı. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Graham Potter’ın ekibinde moraller bozuk. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Chelsea’de Chelsea’de Reece James, Ben Chilwell, Ruben Loftus Cheek, N’Golo Kante ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City’e Galibiyet Şart

Manchester City, geçtiğimiz hafta Etihad’da konuk ettiği Everton karşısında galibiyet alamadı. Etihad’da konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de lider Arsenal’ın 7 puan gerisine düşen Pep Guardiola’nın ekibi, şampiyonluk yarışında yara aldı. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’nin konuğu olacaklar. Manchester City’nin bu hafta işi pek kolay değil ama yine de kazanmaları şart. Maç öncesinde Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı devam ediyor.

Chelsea – Manchester City Maç Bilgileri

Chelsea – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Chelsea’de Reece James, Ben Chilwell, Ruben Loftus Cheek, N’Golo Kante ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları sürüyor. Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı devam ediyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Chelsea, Premier Lig’de oynadığı son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Geçen hafta Nottingham Forest deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. İlk 4 yarışında yara alan Chelsea’de moraller bozuk. Manchester City’de de işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta Etihad’da Everton karşısında 2 puan bırakan Guardiola’nın ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Manchester City’nin bu hafta reaksiyon göstermesini bekliyorum. Chelsea’yi mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, tek golle kazandı. Mahrez’in attığı golle Chelsea’yi 1-0 mağlup ettiler ve lider Arsenal ile puan farkını 5’e indirdiler.