Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Tottenham İddaa Tahmini 04.01.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta beklenmedik bir mağlubiyet alan Tottenham bu hafta deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Crystal Palace ile Tottenham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 3.25, beraberlik tercihine 3.50, Tottenham galibiyetine ise 2.28 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace 2 Maç Sonra Kazandı

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Vitality’de Bournemouth’un konuğu oldu. Sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puanı kapan Patrick Vieira’nın öğrencileri, 2 maçlık mağlubiyet serisine de son verdi. Premier Lig’de bu sezon geride kalan 17 haftada 22 puan toplayan Crystal Palace, orta sıralarda yer almaya devam ediyor. Selhurst Park’da oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet alarak dikkat çeken Crystal Palace, bu hafta Tottenham’ı konuk edecek. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve Sam Johnstone sakat. Tyrick Mitchell ise kart cezalısı.

Tottenham Telafi Peşinde

Tottenham’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta iç sahada Aston Villa’yı konuk eden Tottenham, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayan Antonio Conte’nin öğrencileri, son 4 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Manchester United’ın kazandığı haftada puan alamayan Tottenham, Premier Lig’de 5. sıraya geriledi. Bu hafta ise Selhurst Park’da Crystal Palace’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Tottenham’da Yves Bissouma kart cezalısı. Rodrigo Bentancur ve Richarlison ise sakat.

Crystal Palace – Tottenham Maç Bilgileri

Crystal Palace – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve Sam Johnstone sakat. Tyrick Mitchell ise kart cezalısı. Tottenham’da Yves Bissouma kart cezalısı. Rodrigo Bentancur ve Richarlison ise sakat.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Luka Milivojevic, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Oliver Skipp, Matt Doherty, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Tottenham, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Aston Villa karşısında puan alamadı. Mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Crystal Palace ise geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bournemouth karşısında 2-0 kazandı. Vitality’den 3 puan ile döndüler. Patrick Vieira’nın ekibinde kaliteli hücum oyuncuları var. Tottenham karşısında puan almalarını bekliyorum. Crystal Palace kaybetmez.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.42

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, ikinci yarıda açıldı. Crystal Palace deplasmanında 4-0 kazanarak moral buldular.