Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Monza Maç Tahmini 04.01.2023

Fiorentina sahasında Monza‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 16. hafta mücadelesi 4 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Fiorentina galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.95, Monza galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 1.97 oran kazandırıyor.

Fiorentina Galibiyet Peşinde

Fiorentina, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Monza karşısına çıkacak. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, Spezia, Sampdoria ve Salernitana karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle ligde alt sıralardan kurtulmayı başarırken, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galip ayrıldı. Milan derbisine moralli çıkan Fiorentina, son şampiyon karşısında iyi bir mücadele sergilerken, son dakikada Nikola Milenkovic’in kendi kalesine attığı gol tüm planları alt üst etti ve ev sahibi sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 19 puanla 10. sıraya demir atan Fiorentina, milli ara dönüşünde derbi mağlubiyetini unutturmak istiyor. Üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyaçları var.

Monza İç Sahada Kazandı

Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele eden Monza, ilk 15 haftayı 2 farklı teknik adamla geride bırakırken, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 9 mağlubiyete imza attı. 16 puanla 14. sıraya gerileyen Monza, ilk 6 haftanın tamamında puan kaybetti. 6 maçtan 1 puan çıkarabilen Monza, son 9 haftadan ise 5 galibiyet almayı başardı. Göreve Stefano Sensi’nin gelişiyle birlikte daha iyi bir performans ortaya koyan Monza, 2022 Dünya Kupası öncesinde iç sahada Salernitana’yı 3-0 mağlup etmeyi başardı. Düşme hattından 9 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, galibiyetlerine Fiorentina deplasmanında devam etmek istiyor.

Fiorentina – Monza Maç Bilgileri

Fiorentina – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Rolando Mandragora, Riccardo Sottil ve Nicolas Gonzalez’in sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Stefano Sensi’nin sakatlığı devam ediyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Antonin Barak, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Nicolo Rovella, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde iki takımda bir türlü aradığı başarıyı bulamadı. İki takımda yükselen performans grafiklerini devam ettirmekte zorlandı ve üst sıralardan uzak kaldı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan Fiorentina ve Monza, bu hafta karşılıklı gollere imza atacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, taraflar puanları bölüştü. İki takımda 1’er gole imza attığı mücadeleden, 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.