TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Ankaragücü İddaa Tahmini 04.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan ve liderliğini sürdüren Galatasaray evinde, Ankaragücü karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Galatasaray ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.48, beraberlik 4.91, Ankaragücü kazanır ise 7.18 olarak açıklanmış.

Galatasaray 5 Maçtır Kazanıyor

Galatasaray, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, zorlanmasına rağmen maçı 2-1 kazandı ve galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. Barış Alper’in uzatma dakikalarında attığı golle 3 puan alan Sarı Kırmızılılar, Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi. Son 5 maçtan da galibiyet ile ayrılan Okan Buruk’un öğrencileri, bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Önümüzdeki hafta sonu ise derbide Fenerbahçe’ye konuk olacaklar. Maç öncesinde Galatasaray’da Sacha Boey ve Sergio Oliviera kart cezalısı. Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları ise sürüyor.

Ankaragücü Sürpriz Peşinde

Ankaragücü, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ümraniyespor karşısında şok bir yenilgi yaşadı. Maçın başında öne geçmeyi başaran Ankaragücü, üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleyi 2-1 kaybetti. Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Düşme hattına yaklaşan Ömer Erdoğan’ın ekibi, bu hafta ise lider Galatasaray deplasmanında sürpriz arayacak. Ankaragücü, bir önceki deplasman maçında Antalyaspor’u 2-0 ile geçmişti. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Tolga Ciğerci kart cezalısı. Gökhan Akkan ise sakat.

Galatasaray – Ankaragücü Maç Bilgileri

Galatasaray – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sacha Boey ve Sergio Oliviera kart cezalısı. Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları ise sürüyor. Ankaragücü’nde Tolga Ciğerci kart cezalısı. Gökhan Akkan ise sakat.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Jankat Yılmaz, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Haris Seferovic

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Ankaragücü, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Ümraniyespor’a 2-1 mağlup oldu. Süper Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştılar. Galatasaray ise galibiyet serisini ve liderliğini devam ettirdi. Geçen hafta olaylı maçta Sivasspor deplasmanında 2-1 kazandılar. Süper Lig’de üst üste 4. galibiyetini alan Sarı Kırmızılılar, bu hafta Ankaragücü karşısında da kazanmak istiyor. Galatasaray’dan 3 puan bekliyorum. Ankaragücü’nü mağlup ederler ve liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, üst üste 6. galibiyetini aldı ve Süper Lig’de liderliğini sürdürdü. Ankaragücü’nü iç sahada 2-1 mağlup ettiler.