TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Başakşehir İddaa Tahmini 05.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de Perşembe günü 3 maça var. Günün ilk maçında Gaziantep FK iç sahada, Başakşehir karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Gaziantep FK ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 3.47, beraberlik 3.57, Başakşehir kazanır ise 2.21 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Galibiyete Hasret

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Giresunspor deplasmanına konuk olan Erol Bolut’un öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Gaziantep FK, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta ise Başakşehir’i konuk edecek Gaziantep FK’da Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir Favori Taraf

Başakşehir, Süper Lig’de üst üste 2. galibiyetini almayı başardı. 2 hafta önce Ümraniyespor deplasmanında 3-1 kazanan Başakşehir, geçtiğimiz hafta ise Antalyaspor2u 2-0 ile geçti. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta 6 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, zirve takibini devam ettiriyor. Dünya Kupası dönüşünde iyi bir çıkış yakalayan Başakşehir, bu hafta konuk olacağı Gaziantep FK karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Mahmut Tekdemir kart cezalısı. Hasan Ali Kaldırım ve Alexandu Epureanu’nun ise kadroda yer almadığını belirtelim.

Gaziantep FK – Başakşehir Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı devam ediyor. Başakşehir’de Mahmut Tekdemir kart cezalısı. Hasan Ali Kaldırım ve Alexandu Epureanu’nun ise kadroda yer almadığını belirtelim.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Youssouf Ndayishimiye, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Deniz Türç, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir, Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanıyor. Ümraniyespor ve Antalyaspor maçlarını kazanan Başakşehir, zirve takibini sürdürdü. Gaziantep FK ise düşüşün sürdürüyor. Geçen hafta konuk oldukları Giresunspor deplasmanında da puan kaybı yaşadılar ve maçı 2-1 kaybettiler. Gaziantep FK, Süper Lig’de 5 maçtır kazanamıyor. Başakşehir’den 3 puan beklentim var. Formsuz rakibi karşısında kazanırlar ve zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.95

intobet Oranı: MS 2 Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Başakşehir ile 1-1 berabere kaldılar.