İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.01.2023

4 Ocak Çarşamba gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Southampton – Nottingham Forest: MS 1, 1.76 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Southampton, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Southampton, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 5 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Southampton’da moraller bozuk. Nathan Jones’un göreve gelişinden bu yana 3 maça çıkan Southampton, bu maçların hepsini kaybetti. Premier Lig’in son sırasında yer alan Southampton, bu hafta Nottingham Forest ile karşılaşacak. Maç öncesinde Southampton’da Alex McCarthy ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest, geçtiğimiz hafta City Ground’da konuk ettiği Chelsea karşısında sürpriz bir sonuç aldı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştükleri maçta Serge Aurier’in golüyle maçı 1-1 tamamlayan Nottingham Forest, 1 puanın da sahibi oldu. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Steve Cooper’ın öğrencileri, bu hafta ise son sıradaki Southampton’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Giulian Biancone, Moussa Niakhate ve Omar Richards sakat olan isimler. Southampton, Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Fulham deplasmanında da 2-1 kaybettiler. Nathan Jones yönetiminde çıktığı 3 maçı da kaybeden Southampton’da moraller bozuk. Nottingham Forest ise 18. sırada yani düşme hattında bulunuyor. Geçen hafta Chelsea karşısında iyi bir direnç gösterdiler ve 1 puan almayı başardılar. Southampton karşısında işleri pek kolay gözükmüyor. Southampton’dan artık reaksiyon beklliyorum. Nottingham Forest karşısında kazanarak moral bulurlar. 

Aston Villa – Wolverhampton: MS 1, 1.73 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Tottenham deplasmanına konuk olan Aston Villa, 2. yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Emi Buendia ve Douglas Luiz’in golleriyle kazanan Aston Villa’da moraller yerinde. Unai Emery yönetiminde çıktığı son 4 maçın 3’ünü kazanmayı başaran Aston Villa, bu hafta ise düşme hattındaki Wolverhampton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Aston Villa’da Diego Carlos’un sakatlığı devam ediyor. Wolverhampton, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Molineux Ground’da Manchester United’ı konuk eden Kurtlar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen Wolverhampton, düşme hattında yer alıyor. Ligin son sırasındaki Southampton’ın sadece 1 puan üzerinde yer alan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, bu hafta ise Aston Villa’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto’nun sakatlığı devam ediyor. Aston Villa, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Tottenham deplasmanında 3 puan ile döndü. Rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta 3 galibiyet alarak dikkat çeken Aston Villa, bu hafta Wolverhampton karşısında da maçın favorisi. Unai Emery’nin ekibinden 3 puan bekliyorum. Wolverhampton’ı mağlup ederler ve üst sıra takibini sürdürürler.

Kasımpaşa – Alanyaspor: KGVAR, 1.35 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Kasımpaşa’da moraller bozuk. Süper Lig’de yeni hocası Selçuk İnan yönetiminde 2 maça çıkan Kasımpaşa, bu maçlardan puan alamadan ayrıldı. Son 2 maçta Sivasspor ve İstanbulspor’a 2-1’lik skorlar ile mağlup oldular. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet hasreti çeken Kasımpaşa, düşme hattına da iyice yaklaştı. En son galibiyetini Ekim ayında Gaziantep FK’ya karşı alabilen Kasımpaşa, bu hafta konuk edeceği Alanyaspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Mickael Tirpan cezalı. Bengali Koita ve Jeffrey Bruma ise kadroda yer almıyor. Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Kayserispor’u konuk eden Akdeniz ekibi, mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Francisco Farioli’nin öğrencileri, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta ise formsuz Kasımpaşa’nın konuğu olacaklar. Kasımpaşa karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Alanyaspor, geçen hafta Kayserispor engelini 3-1 ile geçti. İyi bir oyun ile net bir skor alan Akdeniz ekibi, Süper Lig’de 3 maçlık kazanamama serisini de sona erdirmiş oldu. Kasımpaşa ise geçen haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. İstanbulspor deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Selçuk İnan yönetiminde çıktıkları 2 Süper Lig maçını da kaybettiler. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

Toplam İddaa Oranı: 4.11

Bets10 Bahis Oranı: 6.24