TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Sivasspor İddaa Tahmini 04.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Sivasspor deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Konyaspor ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Konyaspor kazanır 1.96, beraberlik 3.71, Sivasspor kazanır ise 4.14 olarak açıklanmış.  

Konyaspor 2 Puan Bıraktı

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor ile yenişemedi. 1-0 öne geçtikleri maçta 2-1 geriye düşen İlhan Palut’un ekibi, 1 puanı uzatma dakikalarında bulduğu golle kurtardı. Sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Yeşil Beyazlılar, son haftalarda kazanmakta zorluk yaşıyor. Süper Lig’de oynadıkları 7 maçta sadece Kayserispor deplasmanında kazanabildiler. Bu hafta iç sahada Sivasspor’u konuk edecek olan Konyaspor, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor Düşme Hattında

Sivasspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Süper Lig’de düşme hattına geriledi. Bu sezon geride kalan 15 haftada sadece 3 galibiyet alabilen Yiğidolar, kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta ise zorlu Konyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Sivasspor’da Erdoğan Yeşilyurt kart cezalısı. Aaron Appindangoye, Leke James ve Murat Paluli ise sakat olan isimler.

Konyaspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Erdoğan Yeşilyurt kart cezalısı. Aaron Appindangoye, Leke James ve Murat Paluli ise sakat olan isimler.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Konyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Üstelik iç sahada da son 3 maçtan galibiyet çıkartamadılar. Sivasspor ise ligin zayıf ekiplerinden biri. Geçen hafta konuk ettikleri Galatasaray’a 2-1 kaybettiler. Bu sezon Süper Lig’de sadece 3 galibiyetleri var ve düşme hattındalar. Konyaspor, maçın favorisi. Sivasspor karşısında kazanırlar ve iç sahadaki kötü gidişatı sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, yine puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor ile 2-2 berabere kaldılar.