Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Lazio İddaa Tahmini 04.01.2023

Lecce ile Lazio, 4 Ocak Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak olan 16. hafta mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Lecce galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.25, Lazio galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.29, 2.5 Alt 1.62 oran kazandırıyor.

Lecce Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 haftayı 3 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Lecce, küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. Sezon başlangıcında ilk 6 haftayı puan kayıplarıyla geçiren ev sahibi, galibiyet hasretine Salernitana deplasmanında son vermişti. 7. haftada gelen galibiyetin ardından bir kez daha üst üste 6 maçta puan kaybı yaşayan Marco Baroni’nin öğrencileri, milli ara öncesi Atalanta ve Sampdoria galibiyetleriyle kabusa son verdi ve düşme hattından kurtulmayı başardı. Ev sahibi için henüz tehlike atlatılmış değil. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Lecce’yi zor bir sınav bekliyor. Ligin iddialı takımlarından Lazio karşısında sürpriz arayacaklar.

Lazio Üst Sıraları Bırakmadı

Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında ağır bir darbe aldı. Konuk olduğu Juventus deplasmanından 3-0’lık yenilgiyle dönen Maurizio Sarri’nin öğrencileri, 15 hafta sonunda 3. yenilgisini aldı. Bu sezon Serie A Ligi’nin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımları arasında yer alan konuk ekip, derbi mağlubiyetiyle birlikte liderin 11 puan gerisine düştü. 15 haftadan 9 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başarırken, attığı 26 gole karşılık, kalesinde sadece 11 gole izin verdi. 7 deplasman maçında sadece Juventus’a kaybeden Lazio, milli ara dönüşünde Lecce deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor. Immobile’nin takıma dönmesiyle birlikte, Lazio ligdeki etkisine tekrar geri kavuşacaktır. Konuk ekibin aradan iyi bir geri dönüş yapacağını düşünüyorum.

Lecce – Lazio Maç Bilgileri

Lecce – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Kastriot Dermaku’nun sakatlığı devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 15. haftayı mağlubiyetle kapatmasına rağmen, zirve iddiasını sürdüren Lazio, ara dönüşünde Lecce deplasmanına konuk oluyor. Deplasmanda 7 maçtan sadece 1 mağlubiyet alan Lazio, bu deplasman sınavından da 3 puanla ayrılmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda etkisizdi. Sarri ve öğrencileri, Lecce deplasmanından eli boş döndü. Lecce ise haftanın önemli sürprizlerinden birine imza attı.