Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United West Ham İddaa Tahmini 04.01.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır mağlup olan West Ham bu hafta deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 22.45’de başlayacağını ve Beın Sports 5 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Leeds United ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 2.58, beraberlik 3.55, West Ham kazanır ise 2.78 olarak açıklanmış.

Leeds United’dan 1 Puan

Leeds United, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Newcastle United deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. St. James Park’da rakibi ile golsüz berabere kalan Leeds United, 1 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta da kazanamayan Leeds United, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Jesse Marsch’ın ekibi, bu hafta ise Elland Road’da West Ham’ı konuk edecek. Maç öncesinde Leeds United’da Stuart Dallas, Patrick Bamford ve Luis Sinisterra’nın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham Alt Sıralarda

West Ham, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Brentford’u konuk eden Londra ekibi, bu karşılaşmadan da 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçı da kaybeden David Moyes’un ekibinde moraller bozuk. Düşme hattına iyice yaklaşan West Ham, bu hafta Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacak. Geride kalan 17 haftada sadece 4 galibiyeti bulunan West Ham’ın 14 puan topladığını ve düşme hattındaki Nottingham Forest ile eşit puana sahip olduğunu belirtelim.

Leeds United – West Ham Maç Bilgileri

Leeds United – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 5 kanalından Türkiye saati ile 22.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Stuart Dallas, Patrick Bamford ve Luis Sinisterra’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Craig Dawson, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

West Ham’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Brentford’a 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçı da kaybettiklerini belirtelim. Leed United ise son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Geçen hafta güçlü Newcastle United’a karşı puan almayı başararak biraz olsun moral buldular. Elland Road’da gollü bir maç beklentim var. Hem Leeds United hem de West Ham skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, puan kaybetmeye devam etti. Elland Road’da konuk oldukları West Ham ile 2-2 berabere kaldılar.