Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Milan İddaa Tahmini 04.01.2023

4 Ocak Çarşamba günü Türkiye saati ile 14:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 16. hafta mücadelesinde, Salernitana ile Milan kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Salernitana galibiyetine 6.70, beraberliğe 4.40, Milan galibiyetine ise 1.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Salernitana Üst Üste Mağlubiyetler Aldı

Salernitana, 2022 Dünya Kupası öncesi üst üste mağlubiyetler aldı. Konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 2-1, Monza deplasmanından ise 3-0’lık mağlubiyetlerle dönen ev sahibi, 15 hafta sonunda 12. sıraya kadar geriledi. 15 Haftalık fikstürden 4 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet alan Davide Nicola’nın öğrencileri, 2 hafta sonunda kalesinde 5 gole engel olamadı. Savunma performansıyla sınıfta kalan Salernitana, deplasmanda kabus gibi bir performans grafiği sergiledi. 4 galibiyetin 3’ünü iç sahada alan Salernitana, deplasmanda ise sadece 1 maç kazanabildi. Milli ara dönüşü son şampiyon Milan’ı sahasında konuk edecek olan ev sahibi, 2 hafta aranın ardından galip gelerek, orta sıralarda yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Milan Zirve Takibin Bırakmadı

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, zirve takibini bırakmadı. Stefano Pioli ve öğrencileri, 15 hafta sonunda lider Napoli’nin en yakın takipçisi olmayı başardı ve rakibinin puan farkını açmasına izin vermedi. 15 haftadan 10 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 33 puan toplamayı başaran konuk ekip, liderin 8 puan gerisinde. 2022 Dünya Kupası öncesi son 3 haftada Spezia ve Fiorentina’yı mağlup etmeyi başaran Milan, Cremonese deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. 15 haftada 29 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Milan, Napoli’nin ardından ligin en golcü takımı. Leao ve Giroud ikilisi takımın gol yükünü sırtlandı. Giroud harika bir Dünya Kupası performansı sergiledi ve takıma çok formda dönüyor.

Salernitana – Milan Maç Bilgileri

Salernitana – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Antonio Candreva kart cezalısı. Sepe, Maggiore ve Mazzocchi’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Milan takımında Ibrahimovic, Rebic, Florenzi, Origi, Maignan ve Ballo-Toure’

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Giulio Maggiore, Lassana Coulibaly, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Malick Thiaw, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde lider Napoli’nin ardından en iyi performans grafiğine sahip olan Milan, Dünya Kupası dönüşünde galibiyetlerine devam edecek ve Salernitana’yı deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu:Sandro Tonali ve Rafael Leao’nun golleri Milan’ı deplasmanda galibiyete taşıdı. Salernitana deplasmanında kazanmayı bilen Pioli’nin öğrencileri, bizleri yanıltmadı.