Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Sampdoria Maç Tahmini 04.01.2023

4 Ocak Çarşamba günü İtalya Serie A Ligi‘nde 16. hafta heyecanı yaşanırken, Sassuolo ile Sampdoria kozlarını paylaşacak. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, Türkiye saati ile 14:30’da sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Sassuolo kazanır seçeneğine 1.75, beraberliğe 3.70, Sampdoria kazanır seçeneğine ise 4.90 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Zor Günler Geçiriyor

İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında Bolonga deplasmanına konuk olan Sassuolo, evine 3-0’lık mağlubiyetle dönerken, galibiyet hasretini 4 görevde haftaya çıkardı. Maç boyunca rakip kaleye gitmekte zorlanan ev sahibi, savunma performansıyla da sınıfta kaldı. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Sassuolo, son 7 haftadan ise sadece 4 puan çıkarabildi. 15. sıraya kadar gerileyen Alessio Dionisi’nin öğrencileri, düşme hattının sadece 3 sıra üzerinde yer alıyor. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan Sassuolo, milli arayla birlikte toparlanmak istiyor. Bu hafta iç sahada düşme hattındaki Sampdoria’yı konuk edecekler. Galibiyete ihtiyacı olan Sassuolo cephesinde, teknik adam Alessio Dionisi’nin de görevde kalmak için, takımını toparlaması gerekli.

Sampdoria’da Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 hafta geride kalırken, Hellas Verona ile Sampdoria en zayıf performansı sergileyen iki takımdı. Sampdoria cephesinde teknik adam hamlesi de kötü gidişata çare olmazken, konuk ekip küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 15 haftada sadece Cremonese’yi mağlup edebilen Sampdoria, geri kalan 14 haftadan ise sadece 3 puan topladı. İlk 10 haftanın tamamında puan kayeden konuk ekip, göreve Dejan Stankovic’in gelmesiyle birlikte ilk galibiyetini alırken, son 4 haftanın tamamında mağlup oldu. 4 maçta 9 gol yiyen Sampdoria, skor üretmeyi ise başaramadı. Son 4 haftanın en zayıf halkası olduklarını söyleyebiliriz. Bu hafta en yakın rakiplerinden Sassuolo karşısına çıkacak olan Sampdoria’nın galibiyete ihtiyacı var.

Sassuolo – Sampdoria Maç Bilgileri

Sassuolo – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Maxime Lopez’in sakatlığı devam ediyor. Sampdoria cephesinde ise Filip Djuricic kart cezalısı. Quagliarella, Winks ve Sabiri’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Gonzalo Villar, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçirse de, ilk 15 haftada rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Sassuolo, milli ara dönüşü düşme hattındaki Sampdoria’yı mağlup etmeyi başaracak ve kabusa son verecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sampdoria galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda beklediğimiz gibi kalesini gole kapatmayı başaramadı. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorduk ve yanılmadık.