Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Hellas Verona Maç Tahmini 04.01.2023

Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi’nin 16. hafta mücadelesinde, Torino ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Başlama düdüğü Türkiye saati ile 16:30’da çalınacak mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Torino galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.70, Hellas Verona galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Torino Evinde Etkili

Torino, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Ivan Juric ve öğrencileri, 21 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Ligin orta sıralarına demir atan ev sahibi, son 5 haftadaki yükselen performans grafiğiyle alt sıralardan kurtulmayı başardı. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan Torino, formunun zirvesinde diyebiliriz. Son 2 haftada Sampdoria’yı iç sahada 2-0 mağlup eden ev sahibi, Roma deplasmanından ise 1 puanla döndü. Üst sıra takibini sürdürmeye devam eden Juric’in öğrencileri, milli ara dönüşünde Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek. Torino bu sezon 7 iç saha maçından sadece 2 mağlubiyet aldı ve taraftarı önünde etkili olmayı başardı.

Hellas Verona 10 Haftadır Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftası sahasında Spezia’yı konuk eden Hellas Verona, haftaya en alt sırada girerken, düşme hattının hemen üzerinde yer alan rakibi karşısında 2-1’llik mağlubiyetten kurtulamadı ve en alt sırada yer almaya devam etti. İlk 15 haftada dibe vuran Hellas Verona, uzak ara Serie A Ligi’nin en zayıf halkası. Son 10 haftanın tamamında mağlup olan ekip, 15 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. 6 hafta önce göreve Salvatore Bocchetti’yi getiren Hellas Verona, yeni hocasıyla 6 haftadır kaybediyor. Kalesinde tam 29 gole engel olmayı başaramayan Hellas Verona, rakip filelere ise sadece 12 gol gönderebildi. Milli arayı fırsata çevirmek isteyen konuk ekip, aradan galibiyetle dönmek istiyor. Adım adım küme düşme tehlikesi yaşayan Hellas Verona, ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulmak istiyor.

Torino – Hellas Verona Maç Bilgileri

Torino – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Karol Linetty, Ola Aina, Pellegri, Singo ve Emirhan İlkan’ın sakatlıkları devam ediyor. Buongiorno ise kart cezalısı. Verona’da Davide Faraoni ve Ivan Ilic’in sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, DJosh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Josh Doig, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin orta sıralarında yer alan Torino, ligin en zayıf halkası Hellas Verona’yı sahasında konuk ediyor. Ev sahibi taraftar desteğiyle milli aradan galibiyetle dönecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda Torino ve Hellas Verona birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. İki takımda karşılıklı goller bulduğu mücadeleden, 1’er puanla ayrıldı.