TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Giresunspor İddaa Tahmini 05.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen Trabzonspor iç sahada, Giresunspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.55, beraberlik 4.44, Giresunspor kazanır ise 6.74 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Deplasmanda Kaybetti

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 4-1 kaybeden Bordo Mavililer, Süper Lig’de 8 maç aradan sonra mağlubiyet yüzü gördü. Şampiyonluk yarışında kayıp yaşayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu sezon Süper Lig’de 2. mağlubiyetini aldı. Bu hafta ise Karadeniz derbisinde Giresunspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Stefano Denswil sakat. Marc Bartra’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Giresunspor 4 Maçtır Kaybetmiyor

Giresunspor, Süper Lig’de son haftalarda dikkat çekici sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Gaziantep FK’yı konuk eden Karadeniz ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçı da kaybetmeyen Hakan Keleş’in öğrencileri, çıkışını devam ettirmek istiyor. Bu hafta Trabzonspor’a konuk olacak Giresunspor’da hücum hattının önemli isimleriden biri olan Borja Sainz kart cezalısı.

Trabzonspor – Giresunspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Bruno Peres, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Stefano Denswil sakat. Marc Bartra’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Giresunspor’da hücum hattının önemli isimleriden biri olan Borja Sainz kart cezalısı.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından puansız döndü. 10 kişi kaldıkları maçta rakibine 4-1 kaybettiler. Süper Lig’de 8 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Giresunspor ise Süper Lig’de 4 maçtır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ettiler. Son 4 maçta 10 puan topladıklarını belirtelim. Karadeniz derbisinde iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Karadeniz derbisinde net bir galibiyet aldı. Giresunspor’u 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.