Grenoble Nimes Maç Tahmini 06.01.2023

İddaa fikstüründe 6 Ocak Cuma akşamı yer alan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Grenoble ile Nimes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadeleye, Alpes Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Grenoble kazanır seçeneğine 2.30, beraberliğe 3.10, Nimes kazanır seçeneğine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.45, 2.5 Alt 1.52 oran kazandırıyor.

Grenoble Toparlanmak İstiyor

Grenoble, Fransa Ligue 2’de zirve yarışında adım adım uzaklaşıyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Vincent Hognon’un öğrencileri, milli ara öncesi son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılmayı başarırken, liderin en yakın takipçilerinden biri oldu. Milli ara dönüşünde ise yenilmezlik serisini Quevilly mağlubiyetiyle kaybederlerken, geçtiğimiz hafta ise Metz’e kaybederek, düşüşü sürdürdüler. Son 180 dakikada skor dahi üretemeyen Grenoble, zirvenin 10 puan gerisine düştü. Fransa Ligue 2’de Nimes engelini iç sahada 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibi, Fransa Kupası kapsamında bir kez daha sahasında Nimes’i konuk edecek. Grenoble’de hedef milli ara dönüşü ilk galibiyet.

Nimes Zor Günler Geçiriyor

Fransa Ligue 2’de tehlike çanları Nimes için çalıyor. 17 haftayı geride bırakan konuk ekip, teknik adam hamlelerine rağmen toparlanmayı başaramadı. 2 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen henüz düşme potasından çıkmayı başaramayan Nimes, 17 haftadan 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle 16 puan toplayabildi. 2 hafta önce göreve Frederic Bompard’ı getiren konuk ekip, milli ara dönüşünde Guingamp’a iç sahada kaybederken, Annecy deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Ligde etkisiz kalan Nimes, Fransa Kupası’nda galibiyet arayacak. Ligde diş geçirmeyi başaramadıkları Grenoble ile Fransa Kupası’nda karşı karşıya gelecekler.

Grenoble – Nimes Maç Bilgileri

Grenoble – Nimes Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alpes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Grenoble’nin 11’i Belli mi?

Grenoble’nin muhtemel kadrosu: Brice Maubleu, Adrien Monfray, Alex Gersbach, Allan Tchaptchet, Mamadou Diarra, Franck-Yves Bambock, Jeno, Axel Ngando, Gaetan Paquiez, Abdulia Sanyang, Meissa Ba.

Nimes’in 11’i Belli mi?

Nimes’in muhtemel kadrosu: Axel Maraval, Benoit Poulain, Djiga, Jens Thomasen, Ronny Labonne, Nguessan Kouadio, Yassine Benrahou, Patrick Burner, Pablo Pagis, Rafiki Said Ahamada, Malik Tchokounte.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 2’de beraber mücadele eden Grenoble ve Nimes, Fransa Kupası’nda kozlarını paylaşacak. Ligdeki maçlarında zorlanmadan skor üretmeyi başaran iki takımın, bir kez daha rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Grenoble iç sahada Abdoulie Sanyang’ın golüyle galibiyete uzandı. Mücadelede skoru belirleyen gol 88. dakikada gelirken, Nimes veda etmekten kurtulamadı.