Paris FC Valenciennes Maç Tahmini 06.01.2023

Charlety Stadı’nın 6 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de ev sahipliği yapacağı Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Paris FC ile Valenciennes karşı karşıya gelecek.

intobet, Paris FC galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.50, Valenciennes galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Paris FC 2 Haftadır Etkili

Thierry Laurey ve öğrencileri, Fransa Ligue 2’de ilk 17 haftayı 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktı. 24 puan toplamayı başaran Paris FC, ligin 10. sırasında yer alıyor. Üst sıralardan uzak kalan ve ligin ortalarına demir atan ev sahibi, 2022 Dünya Kupası dönüşünde 2 haftadan 4 puan topladı. Pau’yu deplasmanda tek golle mağlup etmeyi başarırken, Le Havre ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Kalesinde 2 haftadır gole izin vermeyen Paris FC, savunmadaki etkisiyle dikkat çekti. Kalesinde 16 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise 15 gol gönderdi. Bu hafta Ligue 2’de beraber mücadele ettikleri Valenciennes ile iç sahada karşı karşıya gelecekler.

Valenciennes 5 Maçtır Kazanamıyor

Fransa Ligue 2’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bastia deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Valenciennes, son 5 lig maçının tamamında puan kaybetti. Milli ara konuk ekipte toparlanmak için yeterli olmazken, 17 hafta sonunda 9. sıraya kadar gerilediler. 17 haftadan 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 24 puan toplamayı başaran Valenciennes, Fransa Kupası’nda boy gösterecek. Rakibini ligde mağlup etmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda 1-0’lık galibiyete uzanmıştı. Bir kez daha galibiyet peşinde koşacak olan Valenciennes, son haftalardaki düşüşüne kupa galibiyetiyle son vermek istiyor.

Paris FC – Valenciennes Maç Bilgileri

Paris FC – Valenciennes Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Charlety Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Paris FC’nin 11’i Belli mi?

Paris FC’nin muhtemel kadrosu: De Marconnay, Lefort, Maxime Bernauer, Lasne, Iglesias, Phiri, Warren Caddy, Guilavogui, Gory, Yoan Kore, Diwan Gueho.

Valenciennes’in 11’i Belli mi?

Valenciennes’in muhtemel kadrosu: Gautier Larsonneur, Mathieu Debuchy, Jonathan Buatu, Noah Diliberto, Aymen Boutoutaou, Mohamed Kaba, Mathis Picouleau, Quentin Lecoeuche, Marius Noubissi, Ilyes Hamache, Allan Linguet.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 2’de üst sıralardan uzak kalan Paris FC ile Valenciennes karşı karşıya geliyor. Kupa’da yoluna devam etmek isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Paris FC galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, tam 4 gol izledik. Ev sahibi 3 golle adını üst tura yazdırmayı başarırken, Valenciennes ise tek golle turnuvaya veda etti.