Strasbourg Angers İddaa Tahmini 06.01.2023

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg ile Angers, Fransa Kupası Son 64 Turu‘nda karşı karşıya gelecek. 6 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak karşılaşma, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Strasbourg galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.60, Angers galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Strasbourg Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Troyes’i sahasında konuk eden Strasbourg, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, son 7 haftanın tamamında puan kaybetti. Düşme hattından kurtulmayı bir türlü başaramayan Strasbourg, ilk 17 haftalık fikstürden ise 1 galibiyet çıkarabilirken, geri kalan 16 maçtan ise 8 beraberlikle 8 puan toplayabildi. 2022 Dünya Kupası dönüşü PSG ve Troyes karşısında üst üste mağlubiyetler alan Julien Stephane’nin öğrencileri, bu hafta Angers karşısına çıkacak. 17 hafta sonunda sadece Fransa Ligue 1’de Angers’i mağlup etmeyi başaran Strasbourg, Son 32 Turu’na kalmak için tekrar kazanmak zorunda. Rakibine deplasmanda 3-2’lik üstünlük kurmayı başaran ev sahibi, rakibiyle birlikte Fransa Ligue 1’de düşme hattını paylaşıyor.

Angers Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Angers, beraber küme düşme hattında mücadele ettiği Strasbourg’a deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip ligde yaptığı hataları, kupa galibiyetiyle telafi etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 17 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Angers, 2022 Dünya Kupası arasıyla birlikte göreve Abdelaziz Bouhazama’yı getirdi. Son 2 haftada yeni hocasıyla mücadele eden konuk ekip, önce Ajaccio ardından Lorient’e kaybetti. Teknik adam değişikliği de kötü gidişata çare olmazken, Angers iki kulvarda birden güven vermekten çok uzak kaldı.

Strasbourg – Angers Maç Bilgileri

Strasbourg – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Nabil Bentaleb, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Strasbourg ile Angers, Fransa Kupası’nda karşı karşıya gelecek. İki takımda ligde kabus gibi günler geçiriyor. Kupa galibiyetiyle toparlanmak isteyen iki takımın, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede hem normal süre hem de uzatma dakikaları golsüz eşitlikle geçildi. İki takımda karşılaşmayı penaltılara taşımayı başarırken, seri penaltı vuruşlarında kazanan taraf Angers oldu ve adını bir üst tura yazdırdı.