LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Girona İddaa Tahmini 07.01.2023

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Espanyol iç sahada, Girona karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Espanyol ile Girona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Espanyol galibiyetine 2.32, beraberlik tercihine 3.50, Girona galibiyetine ise 3.10 verildiğini görüyoruz.

Espanyol Derbiden Puanla Ayrıldı

Espanyol, La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor ama geçen hafta lider Barcelona’ya karşı iyi bir performans gösterdiler. Joselu’nun penaltı golüyle maçı 1-1 tamamlayan Espanyol, derbiden 1 puan ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Diego Martinez’in öğrencileri, düşme hattına yakın bir konumda yer alıyor. 18. sıradaki Sevilla’nın sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta ise Girona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Espanyol’da Vinicius Souza kart cezalısı. Keidi Bare ve Adria Pedrosa ise sakat.

Girona Kolay Kolay Kaybetmiyor

Girona’nın yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Rayo Vallecano’yu konuk eden Girona, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. La Liga’da oynadığı son 5 maçtan da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Michel’in ekibi, topladığı 17 puan ile 12. sırada yer alıyor. Deplasmanda oynadığı son maçta Elche’yi 2-1 mağlup eden Girona, bu hafta konuk olacağı Espanyol deplasmanında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Girona’da Oriol Romeu kart cezalısı.

Espanyol – Girona Maç Bilgileri

Espanyol – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Vinicius Souza kart cezalısı. Keidi Bare ve Adria Pedrosa ise sakat. Girona’da Oriol Romeu kart cezalısı.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Girona, La Liga’da yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. La Liga’da geçen hafta Rayo Vallecano ile 2-2 berabere kaldılar. Son 12 maçta da gol atmayı başaran Girona, bu sezon tüm maçlarda ise kalesinde gol gördü. Tam 15 maçtır gol yiyorlar. Espanyol ise geçen hafta Barcelona’dan 1 puan aldı. Camp Nou’da derbide 1-1 berabere kaldılar. Son 6 maçtır kazanamayan Espanyol’un reaksiyon göstermesi şart. Girona’da hücumda üretken. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…