TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Galatasaray İddaa Tahmini 08.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Derbide Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 2.28, beraberlik tercihine 3.59, Galatasaray galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Fenerbahçe 3 Puan Peşinde

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda Batshuayi’nin attığı gollerle 2-1 kazanan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın takibini devam ettirdi. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Jorge Jesus’un ekibi, lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde. Bu hafta ise Kadıköy’de Galatasaray ile karşılaşacaklar. Süper Lig’in hücumdaki en üretken takımı olan Sarı Lacivertliler, bu hafta konuk edeceği Galatasaray karşısında da maçın favorisi. Öte yandan biletlerin tamamının tükendiğini ve maçın kapalı gişe oynanacağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres ve Joao Pedro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray Liderliğini Korumak İstiyor

Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maçın başında 1-0 geriye düşen Galatasaray, Barış Alper ve Bafetimbi Gomis’in attığı gollerle 3 puanı almayı başardı. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanan Okan Buruk’un öğrencileri, liderliği de elinde bulunduruyor. Bu hafta derbide Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray, rakibinin 1 puan önünde. Maç öncesinde Galatasaray’da Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Fenerbahçe – Galatasaray Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres ve Joao Pedro’nun sakatlıkları devam ediyor. Galatasaray’da Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Michy Batshuayi

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Jankat Yılmaz, Patrick Van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, geçen hafta Antalyaspor deplasmanında zorlandı ama kazanmasını bildi. İkinci yarıda buldukları gollerle maçı 2-1 kazandılar. Galatasaray ise Ankaragücü engelini 2-1 ile geçerek liderliğini sürdürdü. Öte yandan galibiyet serisini de 6 maça çıkarttılar. Son haftalarda Galatasaray kazanıyor ama oyun anlamında beklentileri karşılayamadıkları bir gerçek. Fenerbahçe’nin hücum hattı çok üretken. Bu derbide favori ev sahibi Fenerbahçe. Jorge Jesus’un ekibinden 3 puan bekliyorum. Galatasaray’ı mağlup ederler ve liderliği geri alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, derbide gülen taraf oldu. Kadıköy deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Galatasaray, galibiyet serisini ise 7 maça çıkarttı.