Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Sassuolo Maç Tahmini 07.01.2023

7 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 17. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Sassuolo karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Fiorentina galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.95, Sassuolo galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.12 oran kazandırıyor.

Fiorentina Orta Sıralara Demir Attı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Monza karşısına çıkan Fiorentina, devre arasına Arthur’un golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve ligin yeni temsilcisi karşısında 1-1’lik beraberliğe razı geldi. 2022 Dünya Kupası dönüşünde puan kayıplarına devam eden Fiorentina, 2-1’lik Milan mağlubiyetinin ardından, düşüşüne devam ediyor. 16 hafta sonunda 10. sıraya kadar gerileyen . Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, 7 haftadır rakip fileleri havalandırmayı başarırken, son 7 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Ev sahibi bu sezon 16 maçta 19 gol atarken, kalesinde ise 21 gole engel olamadı.

Sassuolo Tehlike Hattında

Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı puan kayıplarıyla noktaladı. Konuk ekip geçtiğimiz hafta Sampdoria’ya iç sahada kaybederken, 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, son 5 haftada 4. mağlubiyetini aldı. Düşme hattındaki rakibine dahi diş geçirmeyi başaramayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 16. sıraya kadar geriledi. Küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Sassuolo, 16 haftadan ise sadece 4 galibiyet çıkarabilirken, 16 puan topladı ve düşme hattının 7 puan üzerinde yer aldı. Son 5 hafta kalesinde 11 gole engel olamayan Sassuolo cephesinde, teknik adam Alessio Dionisi’nin tahtı sallanıyor. Konuk ekibin ligde çıktığı son 9 maçın 7’sinde 2.5 gol barajı aşıldı. Sasuolo maç kazanmakta zorlanırken, bol gollü mücadelelere imza atıyor.

Fiorentina – Sassuolo Maç Bilgileri

Fiorentina – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Nicolas Gonzalez ve Riccardo Sottil’in sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo cephesinde ise Maxime Lopez ve Mert Müldür’ün sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Antonin Barak, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında etkisiz kalan Fiorentina ile Sassuolo karşı karşıya geliyor. İki takımda galibiyet adına güven vermekten uzakta. Mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda karşılıklı goller izledik. Fiorentina 2 golle galibiyete uzanırken, Sassuolo ise tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.