İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.01.2023

İddaa fikstüründe 7 Ocak Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olaraka hazırladık. Bol şanslar.

Monza – İnter: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Monza sahasında İnter’i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 17. hafta mücadelesi 7 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Monza, göreve Raffaele Palladino’nun gelmesiyle birlikte düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi seviyesinde mücadele eden ev sahibi, ilk 5 haftanın tamamında mağlup olarak, en zayıf lig başlangıcına imza attı. Kısa sürede teknik adam değişikliğine giden Monza, son 4 haftadan 7 puan toplamayı başarırken, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 9’a çıkardı. 2022 Dünya kupası öncesinde Salernitana’yı iç sahda 3-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, milli ara dönüşünde ise Fiorentina ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Monza, son 180 dakikada 4 ke rakip fileleri havalandırdı. Palladino ve öğrencileri, bu hafta iç sahada zirve takibindeki İnter’i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde, 2022 Dünya Kupası dönüşü lider Napoli karşısına çıkan İnter, San Siro Stadı’nda galibiyete Edin Dzeko’nun ikinci yarıda attığı şık kafa golüyle uzanırken, namağlup rakibine 15 hafta sonra ilk lig mağlubiyetini tattırdı. Karşılaşmaya çok istekli başlayan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, hak ettiği bir galibiyete imza atarken, lider ile arasındaki puan farkını 8’e kadar indirdi. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftada Bologna, Atalatan ve Napoli’yi mağlup etmeyi başardı. 3 haftada 10 gol bulan İnter, çok formda. Şampiyonluk yarışında son 2 haftadan aldığı derbi galibiyetleriyle rüştünü ispatlayan konuk ekip, bu hafta Monza deplasmanında galibiyetlerine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan İnter, son 2 haftada Atalanta ve Napoli derbilerini kazandı. Geçtiğimiz hafta Napoli galibiyetiyle, zirve ile arasındaki farkı 8 puana indiren ve büyük bir fırsat yakalayan İnter, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecektir.

Juventus – Udinese: MS 1, 1.56 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftadır kazanan Juventus, 7 Ocak Cumartesi akşamı sahasında 8 maçtır puan kaybeden Udinese’yi konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20.00’de sahne alacak. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında Juventus rüzgarı esiyor. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası öncesinde 6’da 6 yapmayı başarırken, milli ara dönüşünde Cremonese deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkarak, üst üste 7. lig galibiyetini aldı. Son 7 hafta kalesinde gole izin vermeden kazanan JUVE, puanını 16 hafta sonunda 34’e yükseltmeyi başarırken, zirve ile arasındaki puan farkını 7’ye kadar indirdi. Milan ile birlikte zirve takibine devam eden ev sahibi, Cremonese deplasmanında gol kilidini açmakta zorlanırken, bitime saniyeler kala Arkadiusz Milik harika bir frikik golüyle galibiyeti getirdi. Ev sahibi 17. hafta öncesi çok formda. Udinese karşısında harika performansına devam etmek isteyen Juventus, 7 maçtır kalesinde gole izin vermiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Empoli karşısında 1-1’lik beraberlikten kurtulmayı başaramayan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyet hasretini 8 haftaya çıkardı. Andrea Sottil ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşünde puan kayıplarına devam ederken, 16 hafta sonunda 8. sıraya kadar geriledi. Konuk ekip hala İtalya Serie A Ligi’nin en az maç kaybeden takımları arasında yer almaya devam ederken, üst üste gelen beraberlikler Udinese’yi üst sıralardan uzaklaştırdı. 6 haftada sadece 3 kez mağlup olan konuk ekip, son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Gol yollarında sorun yaşamayan Udinese, savunma hattında ise aynı etkiyi gösteremedi. Bu hafta Juventus deplasmanına konuk olacak olan Udinese, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek, kötü gidişata son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımlarından Juventus, Udinese karşısına 7 haftalık galibiyet serisiyle çıkıyor. 7 haftadır gol yemeden kazanan Juventus, bu hafta Udinese karşısında seriyi 8 haftaya çıkaracak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Fiorentina – Sassuolo: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 7 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 17. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Monza karşısına çıkan Fiorentina, devre arasına Arthur’un golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve ligin yeni temsilcisi karşısında 1-1’lik beraberliğe razı geldi. 2022 Dünya Kupası dönüşünde puan kayıplarına devam eden Fiorentina, 2-1’lik Milan mağlubiyetinin ardından, düşüşüne devam ediyor. 16 hafta sonunda 10. sıraya kadar gerileyen . Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, 7 haftadır rakip fileleri havalandırmayı başarırken, son 7 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Ev sahibi bu sezon 16 maçta 19 gol atarken, kalesinde ise 21 gole engel olamadı. Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı puan kayıplarıyla noktaladı. Konuk ekip geçtiğimiz hafta Sampdoria’ya iç sahada kaybederken, 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, son 5 haftada 4. mağlubiyetini aldı. Düşme hattındaki rakibine dahi diş geçirmeyi başaramayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 16. sıraya kadar geriledi. Küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Sassuolo, 16 haftadan ise sadece 4 galibiyet çıkarabilirken, 16 puan topladı ve düşme hattının 7 puan üzerinde yer aldı. Son 5 hafta kalesinde 11 gole engel olamayan Sassuolo cephesinde, teknik adam Alessio Dionisi’nin tahtı sallanıyor. Konuk ekibin ligde çıktığı son 9 maçın 7’sinde 2.5 gol barajı aşıldı. Sasuolo maç kazanmakta zorlanırken, bol gollü mücadelelere imza atıyor. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında etkisiz kalan Fiorentina ile Sassuolo karşı karşıya geliyor. İki takımda galibiyet adına güven vermekten uzakta. Mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.24

Bets10 Bahis Oranı: 4.94