Le Puy Nice Maç Tahmini 07.01.2023

Fransa Kupası’nda Son 64 heyecanı yaşanırken, 7 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadelede, Le Puy ile Nice karşı karşıya gelecek.

Charles Massot Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Le Puy kazanır seçeneğine 12.00, beraberliğe 5.50, Nice kazanır seçeneğine ise 1.25 oran belirlemiş durumda.

Le Puy Bu Seviyede Değil

Fransa Uluslar 1. Ligi’nde son 2 hafta 5 puan kaybı yaşayan Le Puy, küme düşme hattından kurtulamadı. Milli ara dönüşünde üst üste puan kayıpları yaşamaya devam eden ev sahibi, 16 haftadan 3 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başarırken, ligdeki en zayıf 3 performanstan 1’ini sergiledi. Roland Vieira yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Le Puy, Fransa Kupası’nda zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya. Nice’ı iç sahada konuk edecek olan ev sahibi, Ligue 1 temsilcisi karşısında sürpriz arayacak. Fransa Ulusal 1. Lig seviyesinde dahi zor günler geçiren Le Puy, Fransa Kupası’nda güven vermekten çok uzakta. Andrezieux ve Thiers engellerini zorlanmadan geçen Le Puy, Nice karşısında zorlanacaktır.

Nice Favre’nin Tahtı Sallanıyor

Nice, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Konuk ekip milli ara dönüşünde Lens ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, geçtiğimiz hafta Rennes deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Lucien Favre’nin öğrencileri, 17 hafta sonunda 11. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan uzak kalan konuk ekipte, teknik adamın tahtı sallanıyor. Göreve sezon başında gelen Favre, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Fransa Kupası Son 64 Turu’nda mücadele edecek olan Nice, Ulusal 1. Lig ekiplerinden Le Puy karşısına çıkacak. Nice üst üste ligde yaşadığı puan kayıplarının ardından, hata kredisini doldurdu. Konuk ekipte Le Puy maçı tur biletinden çok daha fazlasını ifade ediyor. Nice kazanarak galibiyet hasretine son vermek ve üzerindeki rehaveti atmak istiyor.

Le Puy – Nice Maç Bilgileri

Le Puy – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Charles Massot Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Le Puy'un 11’i Belli mi?

Le Puy’un muhtemel kadrosu: Jonathan Millieras, Amiot, Seba, Guyot, N’Diaye, Bouriaud, Ben Fredj, Rivera, Ibrahime Sangare, Loic Baal, Elogo.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Mario Lemina, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in orta sıralarına demir atan Nice cephesinde teknik adamın tahtı sallanıyor. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Nice, kötü gidişata Le Puy deplasmanında son verecek ve rahat bir galibiyetle tur biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.50

intobet Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.95

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mohamed Ben Fredj attı, Le Puy iç sahada kazandı. Ev sahibi büyük bir sürprize imza atarken, Nice ise büyük bir hezimetle kupaya veda etti.