TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Ümraniyespor İddaa Tahmini 08.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Giresunspor evinde, Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Giresunspor ile Ümraniyespor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Giresunspor galibiyetine 2.18, beraberlik tercihine 3.74, Ümraniyespor galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Giresunspor 4 Maç Sonra Kaybetti

Giresunspor, Süper Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor’un konuğu olan Giresunspor, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Trabzonspor’a karşı ilk yarıda iyi mücadele ettiler ama ikinci yarıda işler istedikleri gibi gitmedi. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Hakan Keleş’in ekibi topladığı 19 puan ile 11. sırada yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Ümraniyespor’u konuk edecek olan Giresunspor, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Giresunspor’da Murat Cem Akpınar kart cezalısı.

Ümraniyespor Umutlarını Koruyor

Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hatayspor’dan 1 puan almayı başardı. Hatayspor karşısında 2 kez geriye düştükleri maçı 2-2 tamamladılar. Bir önceki hafta ise Ankaragücü deplasmanında ise 2-1 kazanarak sürpriz yapan Recep Uçar’ın öğrencileri, son 2 maçtan 4 puan çıkarttı. Geçen hafta İstanbulspor’un farklı mağlup olmasının ardından son sıranın bir basamak üzerine yerleştiler. Kümede kalma umutlarını sürdüren Ümraniyespor, bu hafta Giresunspor deplasmanında da puan arayacak. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Serkan Göksu ve Allyson kart cezalısı.

Giresunspor – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Giresunspor – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Murat Cem Akpınar kart cezalısı. Ümraniyespor’da Serkan Göksu ve Allyson kart cezalısı.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

İddaa Tahmini

Giresunspor, geçen hafta Trabzonspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-0 kaybettiler. 4 m maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Ümraniyespor ise son 2 maçta 4 puan topladı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Hatayspor ile 2-2 berabere kaldılar. Giresunspor, maçın favorisi. Düşme hattındaki Ümraniyespor’u mağlup ederler ve alt sıralardan uzaklaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor, sürpriz yaptı. Giresunspor deplasmanında tek golle kazanan Ümraniyespor, kümede kalma umutlarını arttırdı.