Lille Troyes İddaa Tahmini 08.01.2023

Lille sahasında Troyes‘i konuk edecek. Fransa Kupası Son 64 mücadelesi 8 Ocak Pazar akşamı Türkiye saat ile 22:45’te sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Lille galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.75, Troyes galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Lille Yükselişe Geçti

Lille, Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 haftayı 9 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktı ve 30 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Paulo Fonseca ve öğrencileri, son 4 haftada namağlup bir performans grafiğiyle yükselişe geçti. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Clermont deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Lille, aynı etkiyi iç sahada gösteremedi ve geçtiğimiz hafta Reims ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı David’in golüyle 1-0 önde kapatan Lille, ikinci yarıda ise skorun 1-1’e gelmesine engel olamadı. İlk yarıda oyunun tüm hakimiyetini elinde tutmayı başaran Fonseca’nın öğrencileri, öne geçtikten sonra oyundaki etkisini kaybetti. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldılar. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Lille, bu hafta Fransa Kupası’nda boy gösterecek.

Troyes Yeni Hocasıyla Toparlandı

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanına konuk olan Troyes, ilk 45 dakikayı Renaud ve Lopes’in golleriyle 2-1 önde kapatmayı başarırken , ikinci yarıda son sözü Chavalerin söyledi ve Troyes’i deplasmanda 3-2’lik galibiyete taşıdı. Tam 8 hafta sonra ligde galip gelmeyi başaran konuk ekipte, teknik adam değişikliği etkisini gösterdi diyebiliriz. Milli arayla birlikte göreve Patrick Kisnorbo’yu getiren Troyes, yeni hocasıyla son 2 haftadan 4 puan toplamayı başardı ve düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Ligde rahat bir nefes almayı başaran konuk ekip, Fransa Kupası kapsamında bir diğer Ligue 1 temsilcisi Lille karşısına çıkacak. 17 haftadan 4 galibiyet çıkarabilen Troyes, son haftalarda iyi performanslar sergilemesine rağmen, henüz ligde Lille seviyesine yetişemedi.

Lille – Troyes Maç Bilgileri

Lille – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Gabriel Gudmundsson, Fonte ve Bamba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Ripart Renaud, Ike Ugbo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 temsilcileri Fransa Kupası’nda karşı karşıya geliyor. Son haftalarda iyi performanslar sergileyen Lille ve Troyes, kupa mücadelesinde karşılıklı goller bulmayı başaracak ve galibiyet peşinde koşacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille iç sahada Troyes engelini zorlanmadan geçti. Bayo ve David’in golleri 3 puanı getirirken, Fonseca’nın öğrencileri bizleri yanıltmadı.