Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Torino Maç Tahmini 08.01.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 8 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Torino karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Arechi Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Salernitana galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.25, Torino galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Salernitana Alt Sıralardan Kurtulamadı

Salernitana cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftası mağlubiyetlerle geçti. Ev sahibi 2022 Dünya Kupası dönüşünde puan kayıplarına devam ederken, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz hafta sahasında Milan’a 2-1 kaybeden Salernitana, son 4 haftadan 1 puan çıkarabildi ve düşme hattıyla puan farkı 8’e kadar indi. 16 haftadan 4 galibiyet, 5 beraberlikle 17 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, geri kalan 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Son haftalarda savunma hattı önemli zafiyetler gösterirken, teknik adam Davide Nicola tüm hamlelerine rağmen, kötü gidişata çare bulamadı. 4 galibiyetin 3’üne iç sahada imza atan Salernitana, bir kez daha taraftarı önünde toparlanarak kötü gidişata son vermek istiyor.

Torino 3 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında Hellas Verona’yı sahasında konuk eden Torino, Aleksey Miranchuk’un harika golüyle mağlubiyetten kurtuldu. Konuk ekip ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, maç boyunca uzaktan şutlarla gol arayan ekip, ikinci yarının hemen başında uzaktan harika bir şutla beraberliği buldu. Son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyet çıkaran Ivan Juric’in öğrencileri, 16 hafta sonunda puanını 22’ye çıkartırken, 9. sıraya kadar yükseldi. 16 haftanın 12’sinde skor üretmeyi başaran Torino cephesinde, Miranchuk ve Vlasic ikilisi son haftalarda iyi hücum performanslarıyla dikkat çekti. Üst sıra takibine devam eden konuk ekip, Salernitana deplasmanında galibiyet arayacak.

Salernitana – Torino Maç Bilgileri

Salernitana – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Lassana Coulibaly kart cezalısı. Sepe, Mazzocchi, Maggiore ve Gyömber’in ise sakatlıkları devam ediyor. Torino’da ise Emirhan İlkhan, Alina ve Pellegri’nin sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Giulio Maggiore, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır mağlup olan Salernitana ile 3 maçtır kaybetmeyen Torino karşı karşıya gelecek. Torino iyi futbolunu deplasmanda galibiyetle sürdürecek ve üst sıra takibine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede puanla bölüşüldü. Torino deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı ve Salernitana deplasmanından 1 puanla ayrıldı.