Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Lecce Maç Tahmini 08.01.2023

8 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 17. hafta mücadelesinde, Spezia ile Lecce karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, 3 haftadır maç kaybetmeyen Spezia galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.10, son 3 maçını kazanan Lecce galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda.

Spezia Etkisini Arttırdı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Spezia, İtalya Serie A Ligi’ne 1 puanla döndü. 2022 Dünya Kupası dönüşü sahasında Atalanta’yı konuk eden Luca Gotti’nin öğrencileri, ilk 45 dakikaya tam anlamıyla damga vurdu ve soyunma odasına 2-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise dakikalar ilerledikçe oyundaki etkisini kaybeden Spezia, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır mağlup olmayan ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını açmaya devam ediyor. 16 hafta sonunda 14 puana ulaşan Spezia, düşme hattıyla puan farkını 6’ya çıkardı. Son 3 haftada 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ekip, kalesinde ise 4 gole izin verdi. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan Spezia, Atalanta maçının ilk yarısında sergilediği futbolla, hücum hattındaki gücünü bizlere gösterdi.

Lecce Formunun Zirvesinde

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya Lecce aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurdu. 2022 Dünya Kupası öncesinde Atalanta ve Sampdoria’yı mağlup etmeyi başaran konu ekip, milli ara dönüşünde ise Lazio’yu iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başardı. Büyük bir sürprize imza atan Lecce, harika performans grafiğini devam ettirdi. İlk 16 hafta sonunda ilk kez 3 haftalık galibiyet serisi elde etmeyi başaran konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde düşme hattıyla puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başardı. Luca Gotti ve öğrencileri son 3 haftada 2’şer kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve iyi bir hücum performansı sergiledi. Formunun zirvesinde Spezia deplasmanına konuk olacak olan Lecce, galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor. Karşısında kendisi gibi 3 haftadır maç kaybetmeyen bir rakip bulacaklar.

Spezia – Lecce Maç Bilgileri

Spezia – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia cephesinde Jeroen Zoet, Verde ve Bartlomiej Dragowski’nin sakatlıkları devam ediyor. Lecce’de Morten Hjulmand’un kart cezası bulunuyor. Dermaku ve Helgason’un ise sakatlıkları devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Jeroen Zoet, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Ethan Ampadu, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Lorenzo Colombo, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı mağlup olmadan tamamlayan Spezia ile Lecce karşı karşıya geliyor. Formda iki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Spezia ve Lecce gol yollarında etkisizdi. İki takımda maç boyunca gol fırsatlarını değerlendiremedi ve mücadeleden 1’er puanla ayrıldı.