TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 09.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor evinde, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Alanyaspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 3.20, beraberlik 3.73, Trabzonspor kazanır ise 2.27 olarak açıklanmış. 

Alanyaspor Vasatı Aşamadı

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu ve sahadan puansız ayrıldı. Rakibine 4-1 mağlup olan Akdeniz ekibi, özellikle ilk yarıda çok etkisiz bir performans göstermişti. Farklı bir yenilgi yaşayan Francisco Farioli’nin öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçtan sadece 1 galibiyet çıkartabildi. Bu hafta ise iç sahada Trabzonspor’u konuk edecekler. Son haftalardaki futbolu ile Alanyaspor’un bu karşılaşmadan puan çıkartması son derece zor diyebiliriz.

Trabzonspor Favori Taraf

Trabzonspor, 2 hafta önce konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanında farklı kaybetmişti. Rakibine 4-1 mağlup olan Bordo Mavililer, büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Karadeniz derbisinde Giresunspor ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini 3-0 mağlup ederek moral buldu. Başakşehir’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçtiler ve ilk 3 umutları devam etti. Bu hafta ise Alanyaspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Maxi Gomez kart cezalısı. Stefano Denswil, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Bruno Peres ise sakat.

Alanyaspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Maxi Gomez kart cezalısı. Stefano Denswil, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Bruno Peres ise sakat.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Trabzonspor, geçen hafta Karadeniz derbisinde Giresunspor’u 3 golle geçti. İç sahada iyi bir çıkış yakaladıklarını belirtelim. Alanyaspor ise Kasımpaşa deplasmanında 4-1 mağlup oldu. Farioli’nin ekibi, son haftalarda kazanmakta zorlanıyor. Trabzonspor karşısında da işleri pek kolay değil. Trabzonspor, formsuz rakibi Alanyaspor karşısında 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.27

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de en farklı mağlubiyetini yaşadı. Alanyaspor deplasmanında 5-0 kaybettiler.