TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Adana Demirspor İddaa Tahmini 08.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında Adana Demirspor deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Başakşehir Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Başakşehir 2.161.50, beraberlik 3.71, Adana Demirspor kazanır ise 3.47 olarak açıklanmış.

Başakşehir 2 Puan Bıraktı

Başakşehir, geçtiğimiz hafta içi Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Berkay Özcan’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Maçın uzatma dakikalarında Alexandru Maxim’in golüne engel olamayan Başakşehir, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kazandığı haftada 2 puan bırakan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek. Adana Demirspor’un sadece 1 puan üzerinde yer alan Başakşehir’de hedef bu hafta 3 puan. Maç öncesinde Başakşehir’de Epureanu ve Hasan Ali Kaldırım kadroda yer almıyor.

Adana Demirspor Farka Gitti

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada İstanbulspor’u konuk eden Vincenzo Montella’nın öğrencileri, sahadan 6-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bir önceki hafta yaşadıkları Beşiktaş mağlubiyetini de unutturdular. Süper Lig’de 4. sırada yer alan Adana Demirspor, bu hafta konuk olacağı Başakşehir’in sadece 1 puan gerisinde. Adana Demirspor bugün kazanırsa, Süper Lig’de 3. sıraya yükselecek. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Britt Assombalonga kadroda yer almıyor.

Başakşehir – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Epureanu ve Hasan Ali Kaldırım kadroda yer almıyor. Adana Demirspor’da Britt Assombalonga kadroda yer almıyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Youssouf Ndayishimiye, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Deniz Türç, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Fredrik Gulbrandsen

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, geçen hafta İstanbulspor’u 6 golle geçti. Farklı kazanan moral bulan Montella’nın ekibi 4. Sıradaki yerini korudu. Başakşehir ise Gaziantep FK deplasmanında 2 puan bıraktı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Bu karşılaşmada en mantıklı tercih gollere yönelmek. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Başakşehir, 2-1 kazandı ve haftayı 3 puan ile geçti.