Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Atalanta İddaa Tahmini 09.01.2023

9 Ocak Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 17. hafta mücadelesinde, Bologna sahasında Atalanta‘yı konuk edecek. Mücadeleyi S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Bologna galibiyetine 3.45, beraberliğe 3.45, Atalanta galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.91, 2.5 Alt 1.89 oran kazandırıyor.

Bologna’da Sakatlıları Moralleri Bozdu

İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Bologna, Kevin Bonifazi, Musa Barrow, Marko Arnautovic, Joshua Zirkzee ve De Silvestri’nin yokluğunda, deplasmanda etkisiz kaldı ve ezeli rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika sonunda rakip kaleye 2 isabetli şut gönderebilen ev sahibi, pozisyon üretmekte fazlasıyla zorlandı. Milli ara öncesi iç sahada Sassuolo’yu 3-0 mağlup etmeyi başaran Bologna, son 6 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başarırken, Sassuolo galibiyetiyle güven tazelemişti. Sakatlıkların arttığı bu dönemde ise güven vermemeye devam ediyorlar. 11. sırada yer alan ve göreve Thiago Motta gelişiyle düşme hattından uzaklaşan Bologna, bu hafta eksiklerine rağmen Atalanta karşısında galibiyet arayacak.

Atalanta Zirveden Uzaklaştı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanına konuk olan Atalanta, ilk 45 dakikasını 2-0 geride kapattığı mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Gasperini ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası öncesi üst üste alınan Napoli, Lecce ve İnter mağlubiyetleriyle düşüşe geçerken, Dünya kupası dönüşü puan kayıplarına devam etti. İlk yarıdaki hatalarını ikinci yarıda telafi etmeyi başaran konuk ekip, maçın ikinci bölümünde sergilediği futbolla güven tazeledi. Puan kayıplarına devam etseler de, 2-0 geriden gelerek alınan 1 puan, konuk ekipte moralleri yükseltti diyebiliriz. Liderin 13 puan gerisine düşen ve 7. sıraya kadar gerileyen Atalanta, bu hafta Bologna deplasmanına 4 haftalık galibiyet hasretiyle çıkacak. İlk 10 haftada namağlup bir performans sergileyen Gasperini’nin öğrencileri, eski günlerine geri dönmek istiyor.

Bologna – Atalanta Maç Bilgileri

Bologna – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Kevin Bonifazi, Musa Barrow, Marko Arnautovic, Joshua Zirkzee ve De Silvestri’nin sakatlıkları devam ediyor. Atalanta takımında ise bu hafta Merih Demiral ve Juan Musso’nun sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nicola Sansone, Riccardo Orsolini.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Luis Palomino, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Atalanta, ilk 10 haftada mağlubiyet yüzü görmemişti. Tekrar zirve yarışında olmak isteyen Gasperini ve öğrencileri, sakatlıklarla boğuşan Bologna karşısında galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta deplasmanda 1-0 geriden gelerek, Teun Koopmeiners ve Rasmus Hojlund’un golleriyle galibiyete uzandı. Konuk ekip haftayı 3 puanla kapattı ve kötü gidişata son verdi. Kazananları tebrik ederiz.