Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Cremonese Maç Tahmini 09.01.2023

İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Hellas Verona, 9 Ocak Pazartesi akşamı sahasında en yakın rakiplerinden Cremonese‘yi konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 20:00.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.45, Cremonese galibiyetine ise 3.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Galibiyete Hasret

Hellas Verona, 2022 Dünya Kupası dönüşü en alt sıradan kurtulamadı. Salvatore Bocchetti ve öğrencileri, konuk olduğu Torino deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken, son 11 haftanın tamamında puan kaybetti. Son 11 haftada sadece Torino’dan 1 puan alabildiler. 16 haftalık fikstürden ise sadece 6 puan toplayabilen ev sahibi, ligin uzak ara en zayıf halkası. Torino karşısında zor anlar yaşayan Hellas Verona, milli araya ve teknik adam değişikliğine rağmen kötü gidişatını sürdürüyor. Kalesinde tam 30 gole engel olamayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 13 gol gönderebildi. Bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Cremonese’yi konuk edecek olan Bocchetti’nin öğrencileri, galibiyet hasretine artık son vermek istiyor.

Cremonese Serie A Ligi’nde Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 16 hafta sona ererken, galibiyetle tanışmayan tek takım Cremonese oldu. Ligin yeni temsilcisi ilk 16 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, Hellas Verona’nın ardından ligin en zayıf halkası haline geldi. Ligin 3. haftasında göreve Massimiliano Alvini’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla puan kayıplarına son 13 haftada devam etti. 2022 Dünya Kupası dönüşü sahasında Juventus’a son dakika golüyle kaybeden konuk ekip, aranın ardından daha dirençli bir futbol ortaya koysa da, mağlubiyetlerine ve puan kayıplarına devam etti. 16 maçtan 7 beraberlikle 7 puan toplayabildiler ve en alt sıranın 1 puan üzerinde yer aldılar. Bu hafta en alt sıradaki Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek olan Cremonese, yeni sezonun ilk galibiyetini en yakın rakibine karşı almak istiyor.

Hellas Verona – Cremonese Maç Bilgileri

Hellas Verona – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona cephesinde Kevin Lasagna ve Davide Faraoni’nin sakatlıkları devam ediyor. Cremonese’de karşılaşma öncesi Souahilo Meite kart cezalısı. Acella, Vlad Chiriches ve Santiago Ascacibar’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, DJosh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Josh Doig, Thomas Henry, Milan Djuric, Simone Verdi.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Valeri, Matteo Bianchetti, Leonardo Sernicola, Alex Ferrari, Luka Lochoshvilli, Pickel, Castagnetti, Meite, Okereke, Dessers.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hellas Verona ve Cremonese, 17. haftada karşı karşıya geliyor. Bir tarafta 16 haftada 1 kez kazanan Verona, diğer tarafta ise galibiyet yüzü görmeyen Cremonese var. İki takımında bu zorlu mücadelede kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Darko Lazovic oldu ve Hellas Verona’yı tam 11 hafta sonra İtalya Serie A Ligi’nde galibiyete taşıdı. Ev sahibi kalesini gole kapatarak, 2 golle galip geldi.