Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Toulouse Maç Tahmini 11.01.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 11 Ocak Çarşamba akşamı 18. hafta heyecanı yaşanırken, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Auxerre ile Toulouse karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21:00 itibariyle, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

intobet, Auxerre galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.50, Toulouse galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Auxerre Galibiyete Hasret

Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Auxerre, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, üst üste 3. yenilgisini aldı. Ev sahibinde kötü gidişat 4 hafta önce Troyes beraberliğiyle başlarken, son 3 haftada PSG, Monaco ve Nantes karşısında mağlubiyetlerle devam etti. Son 3 hafta kalesinde 9 gole engel olamayan ligin yeni temsilcisi, savunmada son derece kötü sınavlar verdi. 17 hafta sonunda düşme hattından kurtulmayı başaramayan Auxerre, 4 hafta önce göreve Christophe Pellissier’i getirmesine rağmen, kötü gidişata çare bulamadı. Bu hafta ligin bir diğer yeni temsilcisi Toulouse ile iç sahada karşı karşıya gelecekler.

Toulouse Hasrete Son Verdi

Fransa Ligue 1’in bir diğer yeni temsilcisi Toulouse, ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakırken, 19 puanla 12. sırada kendisine yer buldu. Konuk ekibin düşme hattı ile arasında 6 puan fark bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Ajaccio karşısında Ratao ve Dejaegere’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete imza atan Toulouse, tam 5 hafta sonra Ligue 1’de galip gelmeyi başardı. Üst üste alınan4 mağlubiyetin ardından gelen 3 puan, düşme hattıyla puan farkının açılmasını sağladı. Son 3 haftada rakip fileleri havalandırmayı başaran Toulouse, son haftalarda hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekiyor. Konuk ekip bu hafta Auxerre karşısında kazanarka, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Auxerre – Toulouse Maç Bilgileri

Auxerre – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Toulouse cephesinde ise Rhys Healey, Mikkel Desler, Kevin Keben, Deniz Genreau’nun sakatlıkları devam ediyor.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Issiaga Sylla, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Auxerre ve Toulouse, bu hafta karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse deplasmanda harika bir galibiyete imza attı. Tam 5 golle kazanan ve kalesini gole kapatan Toulouse, bu sezonki en iyi performansını Auxerre karşısında sergiledi.