Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Lille İddaa Tahmini 11.01.2023

Fransa Ligue 1‘de yoluna düşme hattının içerisinde devam eden Brest, 11 Ocak Çarşamba akşamı sahasında 7. sıradaki Lille‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Brest galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Brest Düşme Hattından Kurtulamadı

2022 Dünya Kupası dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde Lyon ve Monaco karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Brest, kötü gidişata çareyi bir kez daha teknik adam değişkliğinde aradı. Ev sahibinin bu sezonki 3. teknik adamı Eric Serge Roy oldu. İlk 17 haftadan 3 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Brest, yoluna düşme hattının içerisinde devam ediyor. İç sahada sadece 10 kişi kalan Troyes’i mağlup edebilen ev sahibi, taraftarı önünde bir türlü aradığı başarıyı yakalayamadı. Bu hafta sahasında Lille’i konuk edecek olan Brest, güven vermekten çok uzakta.

Lille Son Haftalarda Etkili

Lille son haftalarda yükselişte. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, Fransa Kupası’nda ise Son 32 biletini Troyes karşısında 2-0’lık galibiyetle cebine koydu. Fransa Ligue 1’de son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Fonseca’nın öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşü Clermont deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, Reims ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Puanını 30’a kadar yükselten ve 7. sırada kendisine yer bulan Lille, bu sezon ilk kez 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. 17 hafta sonunda kalesinde sadece 24 gole izin veren konuk ekip, rakip fileleri ise 30 kez havalandırdı. Bayo ve David ikilisi milli ara dönüşü hücum hattındaki etkileriyle dikkat çekiyor.

Brest – Lille Maç Bilgileri

Brest – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Lille takımında Jose Fonte, Jonathan Bamba ve Gabriel Gudmundsson’un sakatlıkları devam ediyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Mahdi Camara, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Tiago Djalo, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk kez 4 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Lille, formunun zirvesinde. Lille galibiyetlerine Brest karşısında sürdürecek ve üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. Lille deplasmanda galibiyete daha yakın bir futbol sergilese de, bir türlü savunma kilidini açamadı ve 1 puana razı geldi.