İnter Parma İddaa Tahmini 10.01.2023

TRT Spor ekranlarından 10 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te canlı yayınlanacak olan İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde, İnter ile Parma karşı karşıya gelecek.

intobet, İnter galibiyetine 1.24, beraberliğe 6.70, Parma galibiyetine ise 11.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

İnter 1 Puanla Yetindi

Simone Inzaghi ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Monza deplasmanına konuk olurken, Darmian ve Martinez’in golleri ilk 22 dakikada İnter’i öne geçirdi. Skoru rehavetine kapılan ev sahibi, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. 3 maçlık galibiyet serisinin ardından yaşanan puan kaybı İnter’in 4. sıraya kadar gerilemesine neden olurken, zirvedeki Napoli’nin 10 puan gerisinde kaldılar. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Napoli derbisini kazanarak harika bir performans ortaya koyan İnter, rakibine bu sezonun ilk mağlubiyetini yaşatmıştı. Monza deplasmanında beklenmedik bir kayıp yaşayan İnter, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi.

Parma Güven Vermedi

İtalya Serie B Ligi’nde ilk 19 haftayı 7 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Parma, 6. sırada yer aldı. Üst sıra mücadelesinde uzak kalan konuk ekip, son 2 haftada 5 puan kaybederken, liderin 12 puan gerisine kadar geriledi. İç sahada alınan SPAL mağlubiyetinin ardından, Venezia deplasmanından 1 puanla döndüler. İtalya Kupası’nda ise Salernitana ve FC Bari’yi mağlup etmeyi başaran konuk ekip, Son 16 eşleşmesinde İnter ile karşı karşıya gelecekler. İnter karşısında sürpriz arayacak olan Parma, Serie B Ligi’nde sergilediği son 2 haftalık performans grafiğiyle güven vermekten uzak kaldı.

İnter – Parma Maç Bilgileri

İnter – Parma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de bu hafta Marcelo Brozovic’in sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Parma'nın 11’i Belli mi?

Parma’nın muhtemel kadrosu: Leandro Chichizola, Osorio, Del Prato, Oosterwolde, Valenti, Bernabe, Sohm, Juric, Dennis Man, Vazquez, Tutino.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan İnter, bu hafta İtalya Kupası’nda Parma karşısına çıkacak. İnter ligdeki etkisini kupada devam ettirecek ve Parma karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

intobet Oranı: H1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin normal süresinde eşitlik bozulmadı. İnter ve Parma karşılaşmada 90 dakikayı 1-1’lik beraberlikle tamamladı. Uzatmalarda son sözü Francesco Acerbi söyledi ve İnter’i üst tura taşıdı.