Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Monaco Maç Tahmini 11.01.2023

beIN SPORTS ekranlarından 11 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient ile Monaco karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Lorient galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.95, Monaco galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.18 oran kazandırıyor.

Lorient 6 Maç Sonra Kazandı

Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Angers deplasmanına konuk olan Lorient, ligin en zayıf halkası karşısında 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik galibiyete uzandı. Sezona harika bir başlangıç yapan Regis Le Bris’in öğrencileri, etkisini son haftalarda kaybetmişti. Ligde tam 6 hafta sonra galip gelmeyi başarırken, üst sıraları bırakmadı. 6 haftalık fikstürde 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle üst üste puan kayıpları yaşayan Lorient, galibiyet hasretine en alt sıradaki Angers karşısında son verdi. Devre arasına 1-0 geride giren ev sahibi, büyük bir hatanın kıyısından döndü diyebiliriz. Ligin 6. sırasında yer alan Lorient, galibiyet hasretine son vermeyi başarsa da, ligin en zayıf halkası karşısında galibiyet gollerini son 3 dakikada buldu ve güven vermeyen futboluna devam etti diyebiliriz. Bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Monaco’yu konuk edecekler.

Monaco 2’de 2 Yaptı

Fransa Ligue 1’in 17. haftası sahasında Brest’i konuk eden Monaco, Aleksandr Golovin’in tek golüyle 3 puana uzandı. Monaco iç sahada rakibine üstünlük kurmakta zorlanırken, kötü oynadığı maçta da kazanarak, rüştünü ispatladı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Auxerre’yi deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başaran Clerment’in öğrencileri, Ligue 1 sahnesinde 2 haftadır kazanıyor. 5. sıraya kadar yükselen Monaco, geçtiğimiz hafta lider ile arasındaki puan farkını 11’e indirdi. 17 hafta sonunda ise 10. kez sahadan galip ayrıldılar. Fransa Ligue 1 sahnesinde 17 haftada 33 gol bulmayı başaran Monaca, ligin en golcü 3 takımın arasında yer alıyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, bu hafta Lorient deplasmanına konuk olacak.

Lorient – Monaco Maç Bilgileri

Lorient – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Julien Laporte ve Theo Le Bris’in sakatlıkları devam ediyor. Monaco cephesinde ise Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de mili aradan galibiyetlerle dönen Monaco, 2 haftadır kazanıyor. Üst sıraları bırakmayan ve liderle puan farkını azaltan Monaco, galibiyetlerine Lorient karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başaran Monaco, üstünlüğünü korumayı başaramazken, Lorient karşısında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Mücadelede taraflar 2’şer gol buldu.