Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Lyon İddaa Tahmini 11.01.2023

11 Ocak Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nantes ile Lyon karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:00.

Rexbet, Nantes galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.45, Lyon galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.64, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 1.96 olarak verilmiş.

Nantes Yükselişe Geçti

İki kulvarda birden mücadele etmekte zorlanan Nantes, Avrupa fikstürünün araya girmesiyle birlikte, Fransa Ligue 1’de yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’de sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off biletini cebine koydu. Fransa Ligue 1’de ise son 6 haftada sadece 1 kez mağlup oldular. 2022 Dünya Kupası dönüşü Troyes deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Nantes, geçtiğimiz hafta Auxerre karşısında ise 1-0’lık galibiyete uzandı. Marcus Regis Coco’nun tek golü galibiyeti getirirken, ev sahibi son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Nantes seriyi bu hafta Lyon karşısında sürdürmek istiyor.

Lyon Evinde Kaybetti

Lyon, Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Clermont’a iç sahada kaybetti. Mücadele 1-0’lık mağlubiyetle sona ererken, konuk ekip yeni hocası Laurent Blanc önderliğinde 7 haftada 3. yenilgisini alırken, 4 maçta ise puan kaybı yaşadı. Ligde zor günler geçiren Lyon, bir türlü aradığı yükselişi bulamadı. Fransa Ligue 1’de üst üste 6 maçta kaybedilen puanların ardından, teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Lyon, 2022 Dünya Kupası dönüşü Brest karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, kısa sürede yeniden düşüşe geçti. 8. sıraya kadar gerileyen ve 17 haftadan 24 puan toplayabilen Lyon, 27 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 21 gole izin verdi. Lyon toparlanmak istiyor.

Nantes – Lyon Maç Bilgileri

Nantes – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Samuel Moutoussamy kart cezalısı. Nicolas Pallois’in ise sakatlığı devam ediyor. Lyon cepesinde ise Corentin Tolisso, Malo Gusto ve Houssem Aouar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Dennis Appiah, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Maxence Caqueret, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğine rağmen Lyon, Fransa Ligue 1’de etkisiz kaldı. Toparlanmak isteyen konuk ekip, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Lyon, deplasmanda kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda galibiyetten uzak bir haftayı geride bıraktı. Mücadeleden gol sesi çıkmazken, Nantes ve Lyon haftayı 1’er puanla kapattı.