Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Marsilya İddaa Tahmini 11.01.2023

11 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Troyes ile Marsilya kozlarını paylaşacak. Mücadele beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak.

intobet, Troyes galibiyetine 4.65, beraberliğe 4.15, Marsilya galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.12 oran kazandırıyor.

Troyes Cephesinde Kisnorbo Etkisi

Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Troyes, ilk 20 dakikada rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, skoru korumayı başaramadı ve ikinci yarının hemen başında skor 2-2’ye geldi. Ev sahibinde son sözü Xavier Chavalerin söylerken, Troyes’i galibiyete taşıdı. Teknik adam değişikliğinin ardından son 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran ev sahibi, Patrick Kisnorbo önderliğinde 2022 Dünya Kupası’ndan iyi bir geri dönüş yaptı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkaran Troyes, uzun bir süre sonra ligde rahat bir konuma geçti diyebiliriz. Ancak tehlike hala ev sahibi için sona ermiş değil. Bu hafta sahasında Marsilya’yı konuk edecek olan Troyes’in, zirve takibindeki rakibi karşısında işi oldukça zor. Ev sahibinin çıktığı 17 maçın 12’sinde 2.5 gol barajı aşıldı.

Marsilya Tekrar Yükselişte

Marsilya üst üste galibiyetlerle Fransa Ligue 1’de zirve takibini bırakmadı. Igor Tudor ve öğrencileri, ilk 9 hafta namağlup performansıyla tarihinin en iyi sezon başlangıcını yaparken, üst üste gelen 4 mağlubiyetle düşüşe geçmiş ve zirveden uzaklaşmıştı. Son 4 haftada tekrar yükselişe geçmeyi başaran Marsilya, 2022 Dünya Kupası öncesi Lyon ve Monaco derbilerini kazanarak yükselişe geçerken, ara dönüşü galibiyetlerine son 2 haftada devam etti. Toulouse karşısında 6-1, Montpellier karşısında ise 2-1’lik galibiyetlere imza atan konuk ekip, liderin 8 puan gerisinde, 3. sırada yer alıyor. Ligue 1 sahnesinde 4 haftadır kazanan Marsilya, hafta içi fikstüründe zirve takibini kayıpsız sürdürmek istiyor.

Troyes – Marsilya Maç Bilgileri

Troyes – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Nuno Tavares kart cezalısı. Samuel Gigot, Amine Harit ve Jonathan Clauss’un sakatlıkları devam ediyor.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Ripart Renaud, Ike Ugbo.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Sead Kolasinac, Eric Bailly, Nuno Tavares, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır aldığı galibiyetlerle zirve takibini bırakmayan Marsilya, tekrar eski iyi günlerine geri döndü. Marsilya galibiyetlerine Troyes deplasmanında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mbemba ve Veretout’un golleri Marsilya’yı galibiyete taşıdı. Üst üste 5. galibiyetini alan Marsilya, harika performansını Troyes karşısında sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.