Real Betis Barcelona İddaa Tahmini 12.01.2023

İspanya Süper Kupası’nda 2. Finalist belli olacak. Real Betis ile Barcelona’nın kozlarını paylaşacağı mücadeleyi saat 22.00’de Tivibu Spor 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Real BetisBarcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Real Betis kazanır 5.75, beraberlik 4.40, Barcelona kazanır ise 1.55 olarak açıklanmış.

Real Betis Deplasmanda Kazandı 

Real Betis, geçtiğimiz haftayı La Liga’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da Rayo Vallecano’ya onuk olan Manuel Pellegrini’nin ekibi, mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Real Betis, 4. sırada yer alıyor. Atletico Madrid’in geçen hafta kaybetmesi ile birlikte ilk 4 şanslarını daha da arttırdılar. Bu hafta İspanya Süper Kupası yarı final maçında Barcelona ile karşılaşacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Juan Cruz, Paul Akouokou ve Youssouf Sabal sakat olan isimler. 

Barcelona Tek Golle Kazandı

Barcelona, geçtiğimiz hafta La Liga’da 3 puan almayı başardı. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ettiler ve sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldılar. Real Madrid’in mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçen Xavi’nin ekibi, Real Madrid ile de puan farkını 3’e yükseltti. La Liga’da oynadıkları son 7 maçta tam 19 puan topladılar. İspanya Süper Kupası yarı final maçında Real Betis ile karşılaşacak olan Barcelona, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Real Betis – Barcelona Maç Bilgileri

Real Betis – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Juan Cruz, Paul Akouokou ve Youssouf Sabal sakat olan isimler. 

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Atletico Madrid deplasmanında 1-0 kazanarak 3 puanı alan Barcelona, La Liga’da liderliğini korudu. En yakın takipçisi Real Madrid’in 3 puan önüne geçtiler. Son haftalarda da kolay kolay mağlubiyet yaşamıyorlar. Real Betis ise geçen hafta La Liga’da Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup ederek moral buldu ama oyun anlamında yine sınıfta kaldılar. Barcelona karşısında da işleri pek kolay değil. Barcelona’dan galibiyet bekliyorum. Real Betis’i mağlup ederler ve Süper Kupa’da finale çıkarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 1-1, uzatmaları ise 2-2 berabere biten karşılaşma penaltılara gitti. Barcelona, penaltılarla Real Betis’i mağlup etti ve Süper Kupa’da finale yükseldi. Pazar günü finalde Real Madrid ile karşılaşacaklar.