Roma Genoa İddaa Tahmini 12.01.2023

Roma ile Genoa, İtalya Kupası Son 16 Turu‘nda karşı karşıya gelecek. 12 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Roma galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.40, Genoa galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Roma Mücadeleyi Bırakmadı

Roma tarihi derbide harika bir geri dönüşe imza attı. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Milan deplasmanına konuk olan Jose Mourinho’nun öğrencileri, maça iyi başlamadı ve 2-0 geriye düştü. Son dakikalara kadar oyunda etkili olamayan Roma, bitime 3 dakika kala fırsatları harika değerlendirdi. Roger ve Tammy Abraham’ın golleri skoru 2-2’ye getirirken, ev sahibi ligde yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. 2022 Dünya Kupası dönüşü Bologna karşısında kazanan, Milan karşısında ise sahadan 1 puanla ayrılan Roma, 3 kulvarda birden yoluna devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele edecek olan ev sahibi, İtalya Kupası’nda yoluna devam etmek istiyor.

Genoa Son Haftalarda Etkili

İtalya Kupası’nda Son 16 mücadelesi verecek olan Genoa, kupa serüvenine Benevento galibiyetiyle başlarken, SPAL karşısında da kazanarak, Roma’nın rakibi olmayı başardı. Geçtiğimiz sezon Serie A Ligi’ne veda eden konuk ekip, bu sezon Serie B Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Kupada etkili olmayı başaran Genoa, İtalya Serie B Ligi’nde ise ilk 19 haftadan 9 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle 33 puan topladı ve 3. sırada yer aldı. Liderle arasında 6 puan fark bulunan Alberto Gilardino’nun öğrencileri, son 4 lig maçından 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. Son olarak deplasmanda FC Bari’yi 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Genoa bu sezon iyi performanslar sergilemeye devam ediyor.

Roma – Genoa Maç Bilgileri

Roma – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Georginio Wijnaldum’un sakatlığı devam ediyor. Genoa cephesinde ise Marko Pajac’ın sakatlığı devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Nicolo Zaniolo, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Stefano Sabelli, Radu Dragusin, Mattia Bani, Kevin Strootman, Mattia Aramu, Filip Jagiello, Morten Frendrup, Silvan Hefti, Albert Gudmundsson, George Puscas.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır mağlup olmayan Roma ile Serie B Ligi’nde 4 haftadır kaybetmeyen Genoa karşı karşıya gelecek. İtalya Kupası’nda Çeyrek Final için mücadele edecek iki takımında, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma iç sahada Dybala’nın golüyle Genoa’yı elemeyi başardı. Ev sahibi tek golle tur atlarken, maç boyunca savunmada iyi bir performans sergiledi ve Genoa’ya gol şansı tanımadı.