TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Hatayspor İddaa Tahmini 13.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Lider Galatasaray evinde, Hatayspor karşısında da 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

GalatasarayHatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.35, beraberlik 5.81, Hatayspor kazanır ise 9.31 olarak açıklanmış.

Galatasaray Moralli

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de lider konumda yer alan Galatasaray, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile dönmüştü. Müthiş bir performans gösteren ve haklı bir galibiyet alan Galatasaray, Süper Lig’de liderliğini de devam ettirdi. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önüne geçmiş oldular. Son 7 maçını da kazanarak dikkat çeken Okan Buruk’un ekibi, bu hafta iç sahada Hatayspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Galatasaray’da Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Hatayspor’dan 1 Puan

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Antalyaspor’u konuk eden Hatayspor, mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçtan da puan kaybı ile ayrılan Volkan Demirel’in ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu sezon Süper Lig’de oynadıkları 17 haftada sadece 4 galibiyet alabildiler. Bu hafta lider Galatasaray’a konuk olacak Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Galatasaray – Hatayspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick Van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Bafetimbi Gomis

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Ruben Riberio, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de geçen hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de oynadıkları son 7 maçta da fire vermeyen Okan Buruk’un ekibi, müthiş bir seri yakalamış durumda. Hatayspor ise geçen hafta Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Volkan Demirel’in ekibi Süper Lig’de 4 maçtır kazanamıyor. Galatasaray deplasmanında da işleri zor. Galatasaray’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Hatayspor engelini rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.19

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, rahat bir galibiyet aldı. Mata önderliğinde Hatayspor’u 4-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’de liderliğini sürdürdüler.