TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Sivasspor Bahis Tahmini 13.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Üst üste 4 maçtır kaybeden Kayserispor evinde, Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Kayserispor ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 2.46, beraberlik tercihinin 3.57, Sivasspor galibiyetinin ise 2.99 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Kayserispor Üstünlüğünü Koruyamadı

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Çağdaş Atan’ın ekibi, mücadeleden 2-1 mağlup ayrılmıştı. Miguel Cardoso’nun golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır mağlup olan Kayserispor’da işler yolunda gitmiyor. Bu hafta konuk edecekleri Sivasspor karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Kayserispor’da Mario Gavranovic’in sakatlığı sürüyor.

Sivasspor Düşme Hattında

Sivasspor, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçen Sivasspor, bir önceki hafta ise Konyaspor deplasmanından 1 puan ile dönmüştü. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Geride kalan 17 haftada ise 3 galibiyetleri bulunuyor. Bu hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak Sivasspor’da Leke James ve Aaron Appindangoye’nin sakatlıkları sürüyor.

Kayserispor – Sivasspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Mario Gavranovic’in sakatlığı sürüyor. Sivasspor’da Leke James ve Aaron Appindangoye’nin sakatlıkları sürüyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Ramazan Civelek, Mame Thiam, İlhan Parlak

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Kayserispor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Kayserispor, oynadığı son 4 maçı da kaybetti. Geçen hafta Ankaragücü deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Sivasspor ise geçen haftayı bay olarak geçti. Rıza Çalımbay’ın ekibi bu sezon Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Süper Lig’de oynadıkları son 7 maçta da kalelerinde gol gördüler. Kayserispor’da ise gidişat pek iyi değil. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, farklı kazandı. Sivasspor’u 4-1 mağlup ettiler ve Süper Lig’de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar.